Cursos d'alemany a Munic, Alemanya

Munic, Alemanya

Munic, Alemanya

Munic, la ciutat de les arts i de la cultura, és una ciutat cosmopolita i al mateix temps un poble de més d'un milió d'habitants. És una obra d'art integral. Columnes gregues, façanes barroques italianes i estuc francès caracteritzen la part històrica de la ciutat. Munic és la tercera ciutat més gran d'Alemanya, i al mateix temps, la capital de Baviera. L'"Oktoberfest", la festa de la cervesa de fama mundial, se celebra anualment allí. Però també pot viure durant tot l'any el típic ambient agradable de Baviera en les cerveseries a l'aire lliure i en els bars. Hi ha moltes raons per les quals cal anar a Munic: al voltant de 40 teatres representen produccions nacionals i internacionals; més de 50 museus alberguen col·leccions de fama mundial d'art antic i modern; el Museu Alemany és el museu tècnic més gran del món.

A més, Munic és la seu d'empreses tan conegudes com ara BMW i Siemens. També és un centre important de la tecnologia d'informació i de la bioquímica. Dues universitats, un conservatori superior de música, i altres acadèmies amb més de 100.000 estudiants doten a aquesta ciutat de molta vida amb la corresponent animació en tavernes, bars i en molts festivals. Molts parcs i el parc olímpic fan de Munic una ciutat verda. Se li concedeix molta importància a l'esport i a l'oci en una ciutat amb voltants atractius i paisatges naturals, muntanyes i llacs, palaus i castells. En menys d'una hora podrà arribar a les muntanyes dels Alps.

Centre acadèmic

L'escola es troba situada molt cèntrica i només a pocs minuts de l'estació central. La plaça, "Karlsplatz" és coneguda per ser una de les zones més dinàmiques i concorregudes de la ciutat amb nombroses botigues, incomptables boutiques i grans magatzems. L'escola ocupa 2 plantes d'un bonic edifici on els estudiants trobaran el necessari per aprendre en una atmosfera amigable, amb classes assolellades, un modern media-center, una acollidora cafeteria i un terrat a la disposició dels estudiants on poden relaxar-se, prendre el sol i xerrar després de les classes.

Cursos

Alemany Intensiu

  • Classes: 20, 24 o 28 lliçons setmanals de 50 minuts
  • Durada dels cursos: d'1 a 48 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiants a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies
L'estudiant que viu en una família continua aprenent alemany, relaxat i de forma personal, després de les classes com a nou membre de la família. Pots reservar una habitació individual amb mitja pensió.
Apartaments
Aprofiti l'opció d'apartament compartit amb un particular, una família o amb altres estudiants. Amb aquesta opció disposarà d'una habitació individual, la cuina i la cambra de bany, en canvi, les compartirà amb altres estudiants alemanys.
Hotels-residència
Els hotels - residències es troben a 15 min. de l'escola en transport públic. Hi ha opció d'Hotels – residència "Standard" i "Superior", en habitació individual o doble (només per 2 estudiants que viatgen junts).

Activitats culturals

L'escola organitza nombroses activitats per als seus estudiants. Els primers dies en Munic poden ser excitants i esgotadores, simplement hi ha molt que visitar i veure a la ciutat. Ofereix nombroses exhibicions, festes i activitats culturals. El programa d'oci de l'escola selecciona entre les interessants opcions i l'estudiant pot apuntar-se lliurement a descobrir la ciutat en un tour, visitar la Pinacoteca moderna, l'estadi de futbol del Bayern de Munic, el jardí anglès, i fora de la ciutat els Alps Bavaresos on es pot practicar esquí, o visitar ciutats properes com Augsburg, Regensburg i Salzburg (ciutat natal de Mozart) entre uns altres.

Punts a destacar

Possibilitat de gaudir dels seus més de 50 museus. Gran ambient internacional. Escola amb una ubicació privilegiada

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres