Cursos d'alemany a Àustria

Destinacions a Àustria

Sobre Àustria

Estudiar en Austria

Àustria és la terra dels Alps i la seva joia el Mont Blanc i també el país de Mozart, Wagner, Gustav Klimt i una infinitat d'artistes que van deixar una petjada inesborrable.

El país que alberga Viena, la seva capital, una ciutat d'anys d'història que ha sabut adaptar-se als temps esdevenidors. La ciutat dels cafès, de la famosa òpera vienesa i de les seves cèlebres estrenes artístiques.

Una refinada metròpoli amb segles d'història que encara segueix bategant al ritme de la música clàssica i elegants vals, sense deixar per això de modernitzar-se i adaptar-se a les noves i més avantguardistes tendències.

Aquesta mescla de passat i present es fa palès des dels monuments més antics i emblemàtics, com la famosa Òpera de Viena, fins als edificis més agosarats i avantguardistes del genial arquitecte Hundertwasser.

Àustria és un país ideal per als amants de la naturalesa però també per als apassionats de la música i l'art. Ideal per a aquells que busquen els rastres de la història o per contra, per aquells que volen trobar-se amb les últimes tendències. El país del vals i del Danubi Blau però també de les avantguardes més destrossadores.

Així és Àustria, un lloc que no deixarà indiferent a cap visitant...

Contacta amb nosaltres