Cursos de francès i alemany a Suïssa

Destinacions a Suïssa

Suïssa: Urbana i provincial

Estudiar en Suiza

El paisatge suís està caracteritzat pels Alps, una alta cadena muntanyenca que discorre a través de la zona central i sud del país. La seva situació estratègica entre diversos països i la seva pluralitat lingüística fan de Suïssa un país d'una gran riquesa.

Posseeix una orografia summament muntanyenca ja que gairebé el 50% del seu territori es troba per sobre dels 1.000 metres d'altitud.

El paisatge suís és, en línies generals, realment espectacular, tant per les seves valls i muntanyes com per les cascades que formen les neus en el seu desglaç. El color dominant en tot el territori és el verd de la vegetació i el blanc de la neu.

El paisatge alpí de Suïssa és ideal per a tot aquell que vulgui relaxar-se i desconnectar-se de les presses. Però per aquells que prefereixin l'urbs, la ciutat de  Zuric és un lloc de gran riquesa cultural i artística on la modernitat i l'activitat comercial s'entremesclen amb els carrerons per als vianants del seu centre històric: el Niederdorf. Les ciutats suïsses conserven, malgrat ser zones urbanes, un aire provincial. Les seves dimensions romanen controlables i abraçables.

Tan interessant com la mateixa ciutat són les excursions que es poden realitzar per visitar l'Uetliberg, el Wildpark Langenberg, el castell d'Irgenhausen Römisches o Rapperswil. En qualsevol cas, no es perdi una excursió amb vaixell pel llac i un recorregut a peu pel Niederdorf. Els amants de la música clàssica no poden faltar a la cita d'un dels seus festivals estrella anomenat Easter concerts al Centre de Cultura i Folklore en Llucana, en el qual participen més de 13.000 afeccionats cada any. Tot un esdeveniment!

Situada a la zona del llac Lemán en la part de parla francesa de Suïssa, Montreux, amb una població de 23.000 habitants, gaudeix d'un marc incomparable per realitzar els seus estudis, al centre d'Europa, a menys de 2 hores de París, Londres, Milà, Munic o Barcelona... La seva ubicació privilegiada i l'àmplia varietat de serveis que ofereix, han afavorit l'aparició de diverses escoles privades en el si d'aquesta dinàmica regió, contribuint a enriquir l'excel·lent reputació internacional de la qual gaudeix Suïssa en l'actualitat com a centre acadèmic.

Contacta amb nosaltres