Cursos d'anglès a Malta

Destinacions a Malta

Malta: Anglès amb gust mediterrani

Estudiar en Malta

Pensar en l'illa de Malta és pensar en el Mediterrani. El seu enclavament estratègic, al costat d'Itàlia i Àfrica i el seu passat colonial Britànic la converteix en una illa de gran riquesa on conflueixen diferents cultures i tradicions orientals i occidentals. El passat heterogeni de l'illa queda reflectit des de les cabines telefòniques angleses fins a les ruïnes de les civilitzacions més antigues.

L'idioma oficial, l'anglès, en un ambient mediterrani, fa que Malta sigui un dels llocs preferits pels estrangers per a l'aprenentatge de l'idioma.

Saint Julian's, antic port de pescadors, situat al costat de la capital, La Valetta, és un bulliciós centre turístic on el viatger podrà gaudir de l'animació sempre incansable dels mediterranis.

Per aquell que desitgi escapar a la naturalesa, Malta posseeix fascinants llocs històrics i arqueològics, alguns fins i tot més antics que les Piràmides com la ciutat d'Hagar, que data de l'edat del coure, i és possiblement la ciutat més antiga del món.
Per aquells que gaudeixen dels esports nàutics, l'illa ofereix un clima i una imperceptible marea idònia per practicar qualsevol esport aquàtic.

L'arxipèlag també està format per altres dues illes anomenades Comino i Gozo, aquesta última famosa per la cova de Calypso on Ulisses va quedar atrapat. Així que ja sabeu navegants que arribeu a Malta... compte amb quedar corprès de l'illa i no voler tornar ja més...

Contacta amb nosaltres