Cursos d'alemany a Alemanya

Destinacions a Alemanya

Alemanya: L'ímpetu del progrés i la diversitat

Alemanya és un país de mil i una cares, que ofereix milers d'atraccions tant naturals com  urbanes. Un país idoni per a persones inquietes, amb moltes ganes de conèixer diferents llocs.

Per a varietat i cosmopolitisme res més bo que Berlín, capital del país on la història i les més avantguardistes tendències es conjuminen en una mescla explosiva i enriquidora.

Tübingen és una ciutat internacional a causa que una bona part de la seva població és estudiant. Aquesta ciutat acull nombroses exposicions d'art, festivals de música i congressos internacionals.

Frankfurt està marcada pels seus fascinants contrastos: tradició i modernitat, comerç i cultura, enrenou i tranquil•litat... En ella es donen cita fires internacionals com l'Exposició Internacional de l'Automòbil i la Fira Internacional del Llibre.

Els romàntics han de visitar la idíl·lica  Heidelberg on trobarem el seu castell mundialment famós i el seu bohemi nucli antic.

Els que prefereixin la cultura romana trobaran un lloc idoni a la ciutat de  Colònia on es conserven testimoniatges de l'època romana i medieval com per exemple, la famosa catedral, escenari d'art i cultura.

Els afeccionats a la música clàssica han de visitar la cosmopolita  Munic on la seva orquestra celebra “Els clàssics a l'aire lliure”, una combinació de música i encant italià per al delit dels sentits.

Pels quals vulguin relaxar-se, la Selva Negra  (Radolfzell) és un lloc ple de balnearis on desconnectar de l'estrès i la rutina quotidianes. Bon Viatge!

Contacta amb nosaltres