Cursos d'anglès a Austràlia

Destinacions

Sobre Austràlia

Australia

Realitzar un viatge a Austràlia és contactar amb la naturalesa, però gaudir al mateix temps de les comoditats de la civilització. Austràlia és tan gran i diversa que mai podrà ser només la suma de les seves icones. La bellesa natural d'Austràlia és una de les seves majors atraccions. El paisatge varia des d'horitzons assolellats interminables, passant per boscos tropicals, fins a les fredes platges del sud. Les ciutats combinen l'entusiasme per l'art i el menjar amb l'amor pels esports i les activitats a l'aire lliure.

Aquesta llunyana illa té moltes coses diferents, fins i tot les coses que semblen familiars. Encara que hagi visitat llocs remots, gens és comparable al sublim aïllament de l'interior, amb els seus enlluernadors salines i torres de sorra i pedra. Encara que hagi vist vida salvatge, quan va ser l'última vegada que va caminar en camell entre roures o que un dimoni de Tasmània va visitar el seu campament? Tal vegada hagi degustat mariscs, però ha menjat alguna vegada peix barramundi i delicioses bestioles de Moreton Bay (una espècie de marisc)? A Austràlia tot és sorprenent...

Des dels boscos tropicals fins als fascinants museus, des d'atractives ciutats multiculturals fins a l'amor pels esports, el país és únic. Els estats i territoris d'Austràlia tenen característiques úniques. Atreveixi's a visitar tots en un recorregut general! Això significa més de 14.000 quilòmetres d'autopistes, sense incloure els viatges a les platges, boscos, muntanyes, pobles de l'interior... Immens, veritat?

Si no vol anar tan lluny, igualment trobarà molt per entretenir-se. A Sydney, la ciutat més gran i antiga d'Austràlia, el viatger podrà gaudir de l'Òpera House l'estructura arquitectònica de la qual destaca per la seva increïble originalitat. L'art australià té la seva seu en l'Art Gallery of New South Wales (Galeria d'Art de Nova Gal·les del Sud), la galeria més antiga d'art de Sydney, amb una riquíssima col·lecció d'art australià.

Molt prop de la turística ciutat de Cairns, el viatger podrà gaudir de la meravellosa Gran Barrera de Coral, el més gran escull de coral del món. L'escull, que s'estén sobre uns 2000 quilòmetres de longitud, pot ser distingit des de l'espai! A causa de la seva vasta diversitat biològica, les seves aigües clares temperades i la seva fàcil accessibilitat, l'escull és una destinació molt popular entre els afeccionats al submarinisme.

A Perth, també coneguda com la Ciutat de les Llums, el viatger podrà visitar l'impressionant aquari gegant “Underwater World” on es poden veure preciosos peixos colorits que habiten la regió.

Al costat de la moderna i futurista ciutat de Brisbane, es troba la famosa illa Moreton, una atracció espectacular per als amants de la naturalesa. Aquesta illa és una barrera natural on podrà observar tortugues de mar o balenes durant la seva migració anual a les desertes platges. És igualment un paradís per a qualsevol amant del surf! Algú dóna més?

Contacta amb nosaltres