Cursos d'anglès a Anglaterra

Destinacions a Anglaterra

Anglaterra: L'orgull de l'elegància i la bellesa

Estudiar Anglaterra

Anglaterra es caracteritza per ser un país de contrastos, des de la internacional i bulliciosa Londres als paratges més tranquils i recollits de la costa.
Malgrat el seu temps gris, Anglaterra reflecteix tot el seu colorit en la diversitat de les seves gents. El verd de la naturalesa es barreja amb l'ambient cosmopolita de  Londres, on l'antiga cerimònia del te es fon amb els esdeveniments i l'arquitectura més avantguardista.
Al barri londinenc de  Hampstead, els més bohemis podran passejar pels seus carrers freqüentats per pintors, escriptors i artistes en general.
Fora de la capital es troben les ciutats  Oxford i Cambridge, famoses per les seves universitats i la seva qualitat educativa. A Cambridge el viatger podrà gaudir de la famosa regata anual Oxford-Cambridge que se celebra en el riu Tàmesi i on les universitats lluiten per la seva supremacia esportiva.
A part del cosmopolitisme urbà i les ciutats de tradició universitària, Anglaterra posseeix igualment meravelloses ciutats costaneres amb platges de sorra fina, com  Ramsgate, Hastings o Margate on el viatger està convidat al repòs i a la serenitat del paisatge.
Els amants de la geologia trobaran un paradís en la localitat de Bournemouth, cridada la “Costa Juràssica” pels seus jaciments fòssils i els seus enormes penya-segats.

Contacta amb nosaltres