Cursos d'anglès a Bath, Anglaterra

Sobre Bath, Anglaterra

Bath, Anglaterra

Bath és una parada obligada en qualsevol gran experiència del Regne Unit. Declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Bath i l'impressionant entorn natural que envolta a la ciutat són per al visitant un dels llocs de major bellesa d'Anglaterra.

La ciutat compta amb els millors tresors arquitectònics i històrics d'Europa, inclosos les Termes Romanes i la Sala de Bombes, l'abadia del segle XV i l'impressionant Royal Crescent. Pot explorar el compacte entorn urbà a peu i gaudir de les delícies de l'arquitectura georgiana, les botigues independents, els museus únics i la gran varietat de restaurants i pubs.

Ara, els visitants poden banyar-se de nou a les úniques deus naturals d'aigua calenta de Gran Bretanya, en les impressionants instal·lacions termals Thermae Bath Spa. A més és molt fàcil arribar a Bath, ja que es troba a només 2 hores de viatge de Londres. La ciutat està situada en el Sud-oest d'Anglaterra enmig de la interminable campanya de Somerset. Els voltants estan replets de cases senyorials i jardins espectaculars, joies úniques com el conjunt megalític de Stonehenge, els Cotswolds i la propera Bristol, amb la seva gran història marítima.

Centre acadèmic

El centre acadèmic de Bath ofereix als estudiants una apassionant oportunitat de viure i estudiar en una ciutat única. L'escola ofereix unes magnífiques instal·lacions educatives i socials, que inclouen: 14 aules equipades i una sala comunitària amb facilitats de te i cafè, així com disponibilitat de TV i vídeo. A més està situada en ple cor de la ciutat a un minut de les botigues, cafès i restaurants.

Cursos d'anglès a Bournemouth, Anglaterra

Anglès General

 • Classes: 20, 27 o 35 lliçons de 45 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 15
 • Edat mínima: 16 anys

Anglès Empresarial

 • Classes: 35 lliçons setmanals
 • Nivells: d'intermedi a molt avançat
 • Detalls: igual que el curs d'anglès general

Allotjament

Famílies
L'allotjament d'estada a casa és ideal per als estudiants que desitgin submergir-se en una cultura diferent. Compartint els àpats amb els seus amfitrions cada dia, es beneficiarà del fet de parlar en anglès en situacions relaxades i naturals. Totes les estades a casa se seleccionen acuradament per oferir-li un entorn casolà segur i acollidor.

Residències universitàries 
En Bath hi ha la possibilitat d'allotjar-se en residència durant tot l'any, ja que compten amb diferents alternatives depenent del que l'estudiant vulgui. L'habitació és individual i no inclou àpats.

Activitats culturals

Els nostres coordinadors d'Activitats especialitzats treballen permanentment per oferir-li una gran varietat d'activitats socials, culturals i esportives que s'adaptin als seus gustos, pressupost i temps disponible. Visiti els mundialment famosos Banys Romans, gaudeixi d'alguns dels 14 museus locals, visiti l'Abadia del segle XV i els jardins botànics, gaudeixi d'alguns dels nombrosos pubs i restaurants locals, realitzi un viatge a Londres, que està a només 90 minuts, podrà anar a remar en el riu i gaudir d'una de les ciutats millor conservades de Gran Bretanya i visiti la propera ciutat de Bristol, que posseeix una animada zona de compres, un fantàstic escenari musical i un famós zoo.

Punts a destacar

 • Excel·lent centre acadèmic en ple centre de la ciutat
 • Ciutat patrimoni nacional per la UNESCO i famosa per les seves deus d'aigües termals
 • Situada a només dues hores de Londres

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres