Cursos d'anglès a Torbay, Anglaterra

Sobre Torbay, Anglaterra

Estudiar en Torbay

El popular centre turístic de Torbay està format per les tres precioses ciutats costaneres de Torquay, Paignton i Brixham, en la costa de Devon, al sud-oest d'Anglaterra i que juntes sumen un total de 125.000 habitants.
El càlid microclima de la zona, les platges daurades, les palmeres i els elegants ports esportius l'han fet mereixedora del nom de Riviera Anglesa.
Els estudiants que acudeixin aquí se sentiran atrets per l'ambient relaxat i acollidor, la vida a la platja i els esports aquàtics.

Centre acadèmic

L'escola està situada a només cinc minuts del centre de Paington, un agradable centre turístic costaner, amb un impressionant litoral de pintorescs penya-segats i platges de fina sorra. L''escola ofereix excel·lents instal·lacions, que inclouen a més d'espaioses aules, saló per a estudiants, cafeteria, jardí i llibreria.

Cursos d'anglès

Anglès general

  • Lliçons: 20, 27 o 35 lliçons setmanals de 45 minuts
  • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiants a molt avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Anglès Empresarial

  • Lliçons: 35 setmanals de 45 minuts
  • Nivells: d'intermedi a molt avançat
  • Detalls: igual que el curs d'anglès general

Allotjament

Residències universitàries
Opció d'allotjament en residència universitària tant en habitació doble com en individual. L'estudiant té accés a cuines comunitàries ja que no inclouen cap règim alimentari. Està a pocs minuts caminant del centre acadèmic.
Famílies
L'opció d'allotjament més comú és en família, les quals es visiten regularment per supervisar que l'estudiant es troba com a la seva pròpia casa. Estan acuradament seleccionades i ofereixen un entorn agradable i acollidor per als estudiants. Les famílies oferiran habitació individual o doble. El règim alimentari és de mitja pensió cada dia de la setmana.
Apartament/residència
Opció d'allotjament en residència d'estudiants tant en habitació doble com en individual. L'estudiant té accés a cuines comunitàries ja que no inclouen cap règim alimentari. Està a pocs minuts caminant del centre acadèmic.

Activitats culturals

El centre acadèmic disposa d'un departament d'activitats socials i culturals a servei dels alumnes per a l'organització d'esdeveniments. Els estudiants gaudiran de barbacoes a la platja, concerts, reunions de grup.... i els caps de setmana podran visitar Bristol, Exeter o Plymouth entre altres destinacions.

Punts a destacar

Una excel·lent ubicació per combinar aprenentatge i relaxar-se
Baix nivell d'hispanoparlants
Torbay té les millors platges de sorra del Regne Unit

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres