Curs de japonès a Japó

Destinacions a Japó

Sobre Japó

Tòquio Japó

Japó és un país d'Àsia constituït per un arxipèlag situat entre l'Oceà Pacífic i el Mar de Japó, a l'est de la península de Corea. Conegut com “La Terra del Sol Naixent”, Japó és una potència econòmica amb una llarga història que abasta tretze segles i una cultura amb unes marcades característiques.

A Japó conviuen tant la cultura tradicional japonesa, molt influenciada pel budisme zen i el sintoisme, al costat d'una cultura més innovadora, representada en elements com el karaoke o els videojocs. 

Un altre aspecte important és l'estètica japonesa que troba la seva expressió més excepcional en la seva arquitectura, des dels temples sintoistes fins als elaborats castells i les cases pràcticament tan subtils com a teranyines. Una composició física molt precisa també s'evidencia en els jardins japonesos, meticulosament planificats, per molt espontanis que semblin a primera vista

Un altre camp especialment important són les tradicions escèniques japoneses. Les més famoses són el kabuki —teatre melodramàtic i espectacular—, i el no —teatre formal, amb màscares—. Representacions d'ambdues modalitats poden presenciar-se en els teatres de Tòquio, Kyoto i Osaka. Si vol viure una experiència única en la vida, no deixi passar aquesta oportunitat.

Contacta amb nosaltres