Cursos d'italià a Itàlia

Destinacions a Itàlia

Itàlia: romàntica i diversa

Estudiar en Italia

És impossible visitar Itàlia una vegada i no desitjar tornar-hi. Sempre queda un sabor a poc, sempre es fa necessari tornar-hi per visitar un paisatge, tastar un menjar o admirar aquesta escultura que no vam poder veure al nostre viatge anterior. Itàlia és terra d'artistes que hi han deixat la seva petjada perquè els admirem.
Itàlia es caracteritza per la seva riquíssima diversitat tant en el plànol artístic com en el geogràfic. Des de la naturalesa arborada del Nord al sabor del Mediterrani de Sicília, Itàlia mai deixa de sorprendre al viatger.

A Roma, bressol de civilitzacions, el passejant pot assaborir un espresso al costat de l'Escalinata de la Trinitat de la Muntanya després d'haver visitat monuments inigualables. Però a Roma no només hi ha monuments sinó també una enorme vida als seus carrers, amb nombrosos cafès en cada cantonada i una àmplia i riquíssima vida cultural.

L'amant de l'art trobarà el seu paradís a la màgica ciutat de  Florència, on es troben les petjades de personatges com Dante i Michelangelo en un marc incomparable.

L'Òpera fa parada obligatòria en la famosa Scala de Milà i els addictes a la moda poden delectar-se amb els centenars de boutiques de prestigioses marques. Monuments, lloc de la moda, epicentre cultural i artístic.

Itàlia ofereix igualment uns paisatges naturals per no oblidar, des de les muntanyes esplèndides del nord fins a la llum omnipresent de l'illa de Sicília. Aquesta illa és un lloc molt ric en història i paratges naturals. Ja saps intrèpid viatger,  has de triar el teu itinerari! I A rivederci!

Contacta amb nosaltres