Cursos d'anglès a Irlanda

Destinacions a Irlanda

Irlanda: Un misteri al teu abast

Estudiar a Irlanda

Irlanda és un país de somni on les llegendes més antigues conviuen amb el cosmopolitisme de les seves ciutats. La naturalesa irlandesa es caracteritza per la seva bellesa i magnetisme. Les seves gents, acollidores i càlides, de seguida reben obertament als seus visitants.
Aquesta obertura es reflecteix en la bullícia i la vida dels seus carrers, plenes de tavernes i botigues on mai falten l'animació ni els riures. Aquest caràcter animat i de celebració es percep en la multitud de festivals que acull el país durant tot l'any.
Dublín celebra el famós festival de Sant Patrici que dura una setmana i consta de teatre al carrer, cavalcades i un llegendari espectacle de focs artificials.
La bellíssima regió de  Cork, una de les més atractives d'Irlanda, amb una costa de 1.000 km i amb la   muntanya més gran del país, alberga el Cork Midsummer Festival. Aquest festival que esdevé al juny, acull el millor de les arts.
Galway, la capital cultural d'Irlanda, porta d'entrada a l'imponent paisatge de Connemara i les Illes Aran, té el Galway Early Music Festival on el viatger es transportarà a un ambient màgic de música i dansa medieval.
Una altra ciutat irlandesa de gran encant és  Bray, situada al costat del mar i a tan sols 17 quilòmetres de Dublín. És la ciutat més antiga del país i és coneguda com La Porta dels Jardins. Aquí el viatger podrà caminar i passejar per les seves meravelloses platges gaudint d'aquest bell país que encara té moltes llegendes per explicar...

Contacta amb nosaltres