Cursos de francès a França

Destinacions a França

França: L'estil i el refinament de l'autèntic

Estudiar a França

La seva intensa i rica història ha deixat petjada per tots els seus territoris, on els esdeveniments més avantguardistes conviuen amb la tradició en una forma sempre democràtica.
Els paisatges francesos són igual de diversos que les seves ciutats. Els enamorats de la naturalesa trobaran des de les campanyes mediterrànies de la Provença, a les muntanyes escarpades i nevades de l'Alta Savoia. Els amants del mar podran gaudir de nombroses platges. Els fans de la música i la cultura cèltica no han de faltar als festivals que se celebren en la màgica i misteriosa terra de Bretanya, cridada la “Escòcia francesa”. França, única i alhora plural, està sempre oberta al que vulgui conèixer-la...

Des de la romàntica ciutat de París fins als poblets més desconeguts, França no deixarà indiferent a ningú. Què dir de la ciutat de la llum que no s'hagi dit, escrit, filmat... Malgrat tot, sempre es descobriran coses noves, perquè cada visita és un nou descobriment.
París és molt més que la seva famosa Torre Eiffel: colors, barris bulliciosos i vitals, concerts i esdeveniments culturals de tot tipus bullen a la ciutat. Els monuments històrics conviuen amb mil i un colors diferents.  París sempre va acollir a grans artistes i prova d'això és la seva intensa i riquíssima vida cultural. El viatger bohemi trobarà el seu territori ideal al pintoresc barri de Montmartre. I pels més romàntics sempre els quedarà l'inigualable passeig pel riu Sena...

Per a aquells que prefereixen sortir de la gran urbs, què millor que conèixer Niça, ciutat oberta al Mediterrani.

Els amants del vi tenen una parada obligatòria en l'entranyable i amb un toc provincià, la ciutat de  Bordeus.

Els més interessats en festivals trobaran el seu lloc ideal en l'alegre Montpeller, ciutat de passat medieval on conviuen molts estudiants.

I per relaxar-se res millor que visitar els banys termals de  Vichy.

Contacta amb nosaltres