Cursos de francès a Montpeller, França

Sobre Montpeller, França

Montpeller, França

Montpeller és una animada ciutat universitària situada al sud de França, de 250.000 habitants que compta amb un bonic centre històric d'estrets i pintorescs carrers i amb elegants mansions del segle XVI.

Localitzada a pocs quilòmetres de llargues platges, tant la ciutat com els seus voltants són especialment bells. A causa de la seva situació entre Provença, Camarga, les muntanyes Cevenes i els Pirineus, ofereix una gran i variada oportunitat per realitzar excursions.
La ciutat és un important centre industrial en el qual destaquen els productes tèxtils, metal·lúrgics i alimentaris com el vi, editorials i químics.

La Universitat de Montpeller és una de les més antigues de França. Montpeller va ser en la seva època un dels principals centres del saber del migdia francès. Actualment, la localitat té tres universitats hereves de la pionera i  diverses escoles politècniques superiors, públiques i privades.

Centre acadèmic

L'escola està situada en una de les destinacions més atractives al cor del centre històric de Montpeller, en la "Grand Rue Jean Moulin", envoltada de nombroses boutiques, botigues gourmet i cafeteries típiques, just enfront de la cambra de comerç. Està a  només uns passos de les assolellades terrasses de la "Plau de la Comédie", la plaça principal de Montpeller i el seu fascinant teatre de l'òpera. Es tracta d'una elegant mansió privada del segle XVIII, és fins i tot comentada en els llibres de turisme de la ciutat. Ofereix espaioses classes equipades amb TV, aules amb aire condicionat, 22 ordinadors i wifi de franc.

Cursos de francès a Montpeller, França

Francès general

 • Classes: 20 o 30 lliçons de 45 minuts
 • Durada dels cursos: d'1 a 52 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 10
 • Edat mínima: 17 anys

Francès combinat

 • Classes: 20 lliçons en grup + 5 Classes particulars
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Detalls: igual que el curs de francès general

Curs empresarial

 • Classes: 20 lliçons de francès general + 10 lliçons de      francès empresarial
 • Nivells: d'intermedi a avançat
 • Dates: disponible des del 02.07 fins al 21.09

Allotjament

Famílies
Estan acuradament seleccionades seguint un criteri de famílies agradables, de mentalitat oberta, amb una situació social positiva i ben localitzades respecte a l'escola. Ofereixen a l'estudiant habitació individual amb esmorzar i/o mitja pensió i s'encarreguen de recollir i portar a l'estudiant a l'aeroport o a l'estació de tren tant el dia d'arribada com el dia de retorn.

Residència universitària
Estudi de 18m2 que inclou bany privat i facilitats de cuina. Les residències estan localitzades a la zona centre de la ciutat, a curta distància caminant del centre acadèmic.

Apartahotel
Els apartahoteles*** ofereixen allotjament de qualitat de 3 estrelles per a un o dos estudiants (dos estudiants prèvia sol·licitud). La grandària és d'aproximadament 25m2 i inclouen bany privat (dutxa, lavabo i vàter) a més de cuina totalment equipada inclòs frigorífic i cuina, telèfon i televisió. Se situen a 15 minuts caminant del centre acadèmic i disposen de piscina.

Activitats culturals

Les activitats culturals juguen un paper important en l'aprenentatge d'un idioma, per això ofereixen regularment una sèrie d'esdeveniments socials i culturals així com excursions. Aquestes seran anunciades amb anterioritat i seran guiades per professionals. Entre elles destaca la visita al centre històric de Montpeller, Museu Agropolis, Sopar en Creperia, Excursió a Camarga, Museu Arget, sortida al bar acompanyats per professors, Excursió a Uzes, Pont Du Gard i Avinyó.

Punts a destacar

 • L'escola està situada al cor de Montpeller
 • Un mínim de 6 nivells durant tot l'any
 • Allotjament d'altíssim nivell

Altres destinacions a França

Contacta amb nosaltres