Cursos d'anglès a Sud-àfrica

Destinacions a Sud-àfrica

Sobre Sud-àfrica

Estudiar en Sudafrica

Sud-àfrica, terra carregada d'història assisteix a un nou renaixement turístic. És un “món en un país" ple de sorpreses que esperaran al visitant. Des d'una abundant fauna i una esplèndida bellesa natural a ciutats sofisticades i vibrants. Els amants de la platja trobaran una costa que s'estén més de 3.000 km. on es poden observar balenes. 

També poden visitar pobles remots on el temps sembla haver-se detingut, que brinden al viatger la possibilitat de conèixer ancestrals tribus africanes com els Zulu i compartir amb ells els seus costums i tradicions. Els amants de la naturalesa trobaran veritables paradisos des del Kruger Park, el parc més gran i important de Sud-àfrica fins al famós parc del Kalahari, un lloc fascinant ple de llegendes i supersticions, amb una vegetació tan escassa com a estranya i on el viatger es trobarà amb el lleó, el Rei de la Sabana.

Les ciutats de Sud-àfrica són igual de fascinants i variades. Des de la idíl·lica bellesa de Ciutat del Cap, amb la seva marcada influència holandesa; la “ciutat bosc” de Johannesburg i el dinamisme de Soweto, Pretòria, la “ciutat jardí” i capital administrativa de la nació i Durban, modern centro balneari sobre l'Oceà Índic, el viatger trobarà sempre sorpreses.

La bonica Ciutat del Cap és una ciutat que el viatger no pot perdre's. El famós explorador isabelí “Sir Francis Drake” va dir del seu territori que era el cap més bell en tota la circumferència de la terra. La seva famosa muntanya plana cridada Muntanya de la Taula (Table Mountain) és una de les vistes més famoses del món i és un monument nacional. Aquesta muntanya, juntament amb el Jardí Botànic de Kistenbosch i la resta de la península, formen el Regne Floral del Cap, un dels sis regnes que existeixen al món. Malgrat ser el més petit, és el regne més profús amb unes 8.500 espècies de plantes, moltes de les quals no existeixen en cap altra part del món. 

Tot un paradís per a qualsevol amant del medi ambient! Seria difícil simplificar un país tan complex i ric com aquest. Sud-àfrica és tot això i molt més. El viatger ha de descobrir-ho amb els seus propis ulls!

Contacta amb nosaltres