Cursos d'anglès a Canadà

Destinacions a Canadà

Sobre Canadá

Estudiar a Canada

Canadà és el segon país més gran i septentrional del món. Fundat per tres cultures principals: l'anglesa, la francesa i la indígena, des dels seus orígens, Canadà és un país en permanent transformació on es barregen els elements autòctons amb els estrangers.
Encara que s'assembli al seu veí nord-americà, Canadà posseeix els seus propis trets que fan d'ell un territori únic.

La varietat d'ètnies que conviuen a les seves principals ciutats té el seu paral·lelisme en la varietat i immensitat de la seva naturalesa. Canadà és molt més que les cascades del Niàgara!

Toronto es caracteritza pel seu dinamisme. La ciutat es considera el centre de la cultura canadenca anglòfona i és l'amfitriona de moltes celebracions nacionals.

Vancouver gaudeix d'una gran diversitat ètnica i racial. Posseeix el Stanley Park, autèntic cor verd de l'urbs. Els amants de la cultura oriental es podran delectar al Barri de Chinatown, el segon major assentament de la comunitat xinesa a Amèrica del Nord i els edificis de la qual són rèpliques dels orientals, amb els caràcters escrits en xinès.

Els viatgers amb ànima de “cowboy” trobaran el seu passatemps ideal en la famosa Estampida de Calgary, l'esdeveniment central de la qual és la marrada. Allí podran gaudir de les mundialment famoses carreres de carretes, dels concursos de muntar en toros i d'enllaçar vedells, de les carreres de barrils i de molts altres esdeveniments. Tot un espectacle!

La cultura té el seu lloc d'honor a la ciutat francòfona de Montreal, lloc d'intercanvi entre comunitats i benvolguda per la seva obertura al món. Els melòmans tenen aquí una cita obligatòria en el meravellós festival de les músiques del món que es distingeix per l'excepcional qualitat dels seus músics.

La ciutat d'Ottawa és la capital de Canadà i la quarta major ciutat del país, però també és una de les ciutats canadenques més boniques i més tranquil·les Quant a diversió, Ottawa ofereix activitats tot l'any. Són ja famosos els seus festivals com El Festival de les Tulipes a la primavera, les festivitats del Dia de Canadà a l'estiu i el carnestoltes Winterlude a l'hivern.

La ciutat de Quebec és considerada com una de les ciutats més pintoresques del món. Rica en història i tradició que s'enorgulleix del seu caràcter europeu, en ella podrà gaudir dels seus excel·lents restaurants i típics cafès. Quebec és l'única ciutat d'Amèrica del Nord, al nord de Mèxic, que ha conservat les seves fortificacions, per això forma part del patrimoni Mundial de la UNESCO.

Contacta amb nosaltres