Cursos d'idiomes a l'estranger per a adults i joves

Cursos per a aprendre altres idiomes

Aprendre idiomes

Àrab, Grec, Hebreu, Japonès, Polonès, Portuguès, Rus, Suec i Turc
Amb ENFOREX podràs iniciar l'aprenentatge o perfeccionar altres idiomes al seu lloc d'origen, a més de viure una experiència cultural única. Els centres acadèmics estan reconeguts per diverses autoritats acadèmiques nacionals i internacionals, ja que disposen d'unes instal·lacions òptimes per a l'ensenyament d'idiomes, a més d'un professorat altament qualificat amb àmplia experiència docent.

Àrab

És única llengua oficial en vint països, i cooficial en almenys altres sis. A més és una de les 7 llengües oficials de les Nacions Unides.

  • Marroc: Fes
  • Egipte: el Caire
  • Unió dels Emirats Àrabs: Al-Ain

Grec

La llengua grega, tal com la coneixem avui dia, té el seu origen en l'època clàssica, encara que ha sofert fortes transformacions. En l'actualitat la seva variant moderna és l'idioma oficial de Grècia i de Xipre. Actualment, es considera que el grec és parlat usualment per uns setze milions de persones.

  • Grècia: Atenes i Creta

Hebreu

L'hebreu modern és llengua oficial a Israel, però els seus 15 milions de parlants es troben repartits en els 5 continents: Argentina, Xile, Estats Units, Austràlia, Alemanya, Regne Unit...

  • Israel: Netanya

Polonès

El polonès es parla principalment a Polònia, però els emigrants han portat l'idioma amb ells, per la qual cosa hi ha un nombre significatiu de parlants a Alemanya, Rússia, República Txeca, Estats Units, Israel... el que suma un total de 50 milions de persones que utilitzen aquesta llengua en la seva vida habitual.

  • Polònia: Cracòvia

Suec

El suec és l'idioma nacional de Suècia, llengua materna d'unes 7.881.000 persones natives i 1.028.000 parlants estrangers. El suec és també un dels idiomes oficials de la Unió Europea.

  • Suècia: Uppsala

Turc

L'idioma turc posseeix entorn de 150 milions de parlants. És llengua oficial de Turquia i de la República del Nord de Xipre, però es parla a Alemanya, Bulgària, França i Romania.

  • Turquia: Ankara
Contacta amb nosaltres