Cursos de portuguès a Portugal

Destinacions a Portugal

Sobre Portugal

Estudiar en Portugal

Portugal situat a l'extrem oest d'Europa, és un país que combina de manera harmònica la tradició i la diversitat. És un país autèntic i cosmopolita al mateix temps. 

Molts aspectes caracteritzen a aquesta nació: els seus històrics castells ens remunten a temps medievals, l'exuberant vegetació dels seus camps projecten davant el visitant una bucòlica imatge difícil d'oblidar, les àmplies places enmig de la ciutat i les seves espectaculars postes de sol a les platges de fina sorra criden a l'assossec. El fado, és un dels gèneres musicals més propis del país, produeix notes plenes de malenconia. La seva exquisida gastronomia carregada de notes marines és molt apreciada per paladars locals i forans, els aperitius acompanyats d'un bon vi de Porto no han de faltar.

Tot aquell que ha anat a Portugal coincideix a dir que és un país en el qual sembla que el temps discorre d'un ritme diferent que a la resta del món, la vida és pausada i això permet gaudir relaxadament de cada moment. Visiti-ho i fuita de l'atrafegada rutina, deixi's enlluernar per l'amabilitat de la seva gent, els seus impressionants paisatges i la riquesa de la seva cultura. Portugal té molt a oferir.

Contacta amb nosaltres