Cursos d'anglès als Estats Units

Destinacions i cursos d'anglès als Estats Units

Sobre els Estats Units

Estudiar Estats Units

Estats Units és el quart país més gran del món amb una extensió de 5,6 milions de km2. És un país d'una diversitat sorprenent, tant en les seves gents com en els seus costums i paisatges.

És un país per a tots els gustos. Els climes són igual de variats, des del clima tropical de Florida i Hawaii, fins a la tundra subàrtica d'Alaska. Des dels boscos més frondosos fins als paratges desèrtics d'Arizona. El viatger podrà escollir a pler la destinació que millor s'adapti a les seves necessitats. O si s'atreveix, pot fer un viatge per tot el territori americà!

La immensitat i varietat del país es reflecteix en els seus paisatges. L'amant de la naturalesa podrà triar entre centenars de belleses. El que estimi els llacs pot visitar els Great Lakes, aquells que prefereixin els rius se sentiran fascinats amb el gran Mississippí. Els muntanyencs es delectaran amb la cadena muntanyenca dels Apalatxes o amb les Rocky Mountains, que van des de Mèxic fins a Canadà i Alaska. Si la naturalesa és aclaparadora i diversa, els seus nuclis urbans són igual d'imponents i heterogenis.

Des de la Gran Poma amb els seus impressionants edificis fins a les platges de l'assolellada Califòrnia.  

Els atletes se sentiran encantats amb la marató més prestigiosa del món que se celebra anualment en la plural Boston.

Els més de platja podran passejar-se i banyar-se per les meravelloses platges de sorra daurada de la ciutat californiana de Santa Barbara.

Si el que vols és descobrir llocs menys coneguts però igual de sorprenents, visita la bonica i tranquil·la ciutat Fort Lauderdale a Florida.

Estats Units mai deixa de sorprendre al visitant. Anima't a descobrir aquest fascinant país!

Contacta amb nosaltres