Cursos d'anglès a Escòcia

Destinacions a Escòcia

Escòcia: Terra de llegendes

Escòcia

Escòcia té personalitat pròpia. Situada al nord de Gran Bretanya, dins del Regne Unit, aquest país amaga misteris i llegendes que el visitant ha de descobrir per conquistar i ser conquistat per aquesta terra.

La principal atracció d'Escòcia són els seus paisatges espectaculars plens de llacs. La seva capital  Edimburgo és una de les més boniques ciutats del nord d'Europa. La hi denominen l'Atenes del nord i és seu del parlament escocès i la porta a les mítiques terres altes escoceses.

Aquesta capital és coneguda per la seva bellesa arquitectònica i pels festivals que se celebren en ella. Per als afeccionats als concerts, el Tatoo Festival ofereix un desplegament espectacular de bandes de gaiters en l'incomparable marc del seu castell.

A més la ciutat de Glasgow sorprendrà al viatger per la seva generosa hospitalitat. La naturalesa escocesa adquireix tota la seva força i bellesa en l'arxipèlag d'Orkney, on el visitant podrà explorar els seus immensos paratges mentre gaudeix de la tranquil·litat dels seus pobles.

Contacta amb nosaltres