Cursos d'anglès a Nova Zelanda

Destinacions a Nova Zelanda

Nova Zelanda

Estudiar en Nueva Zelanda

Explica la llegenda maori que un dia, el semidéu Maui va pescar un peix enorme de les profunditats del mar i aquest peix es va convertir a Nova Zelanda. Aquesta bonica llegenda il·lustra perfectament la naturalesa profundament marina i màgica del país.

Nova Zelanda està formada per dues grans illes: l'Illa Nord on es troba la seva capital Wellington i l'Illa Sud la capital de la qual és Christchurch. L'Illa del Nord és la més poblada i l'Illa Sud és riquíssima en majestuosos paisatges i parcs naturals.

Aïllada de la resta del món, Nova Zelanda ha conservat una quantitat cridanerament elevada d'espècies de flora i fauna que no s'han trobat en altres llocs, la qual cosa la converteix en un lloc dels més exòtics del planeta. Prova d'aquest exotisme són els animals que han conservat les seves antigues formes juràssiques com la tuatara, similar a una sargantana.

A part d'una naturalesa imponent i exòtica, Nova Zelanda posseeix igualment nuclis urbans igual de bonics. La ciutat d'Auckland, mundialment coneguda com la ciutat dels velers, és de gran atractiu per a qualsevol viatger. Situada en una prima franja de terra envoltada per l'oceà pacífic, aquesta ciutat serà la delícia per a qualsevol amant dels esports aquàtics. A part del seu meravellós paisatge, Auckland és una urbs molt cosmopolita, amb una gran vida nocturna. Els afeccionats a l'art no poden oblidar-se de visitar el museu d'Auckland on hi ha una gran varietat d'obres provinents de la cultura maori.

Si el viatger vol més emocions fortes podrà experimentar una tempesta antàrtica al International Antarctic Centre de la bonica ciutat de  Christchurch... I després de viure l'experiència, per tornar a entrar en calor gens millor que gaudir de la bulliciosa vida nocturna de la ciutat on hi ha milers de clubs per passar-ho en gran.

Contacta amb nosaltres