Programes d'estudis a universitats internacionals

Universitats sense fronteres

Universidad en el extranjero

Fins fa poc temps quan desitjàvem estudiar un curs a l'estranger, teníem poques alternatives. Avui dia, no només podem realitzar un curs en el tradicional centre acadèmic, sinó que les universitats de tot el món han obert les seves portes a universitaris de totes les nacionalitats perquè aquests millorin la seva trajectòria acadèmica.

Treballem amb universitats mundialment conegudes com: Harvard, Yale, Princeton, Boston University, London School of Economics, Universitat d'Edimburg, Universitat de Dublín, la Sorbonne, Grenoble, Universitat de Provença, Universitat de Victoria, Universitat de Sidney...
Assistir a un programa com a universitari no només ens dóna l'oportunitat de conèixer un sistema totalment diferent del nostre, sinó també la d'aprendre una cultura, un programa educatiu diferent i, per descomptat, uns coneixements privilegiats.

ALLOTJAMENT
Els estudiants residiran al mateix Campus Universitari. Les Universitats normalment tenen una part dels seus dormitoris o residències destinades a aquest programa i on l'estudiant compartirà la seva habitació amb un altre de diferent nacionalitat, les habitacions solen ser dobles amb opció a individual. Algunes Universitats inclouen el règim alimentari i en unes altres donen opció a seleccionar-ho.

CURSOS D'IDIOMES GENERAL I TÈCNIC
Idiomes a qualsevol nivell: els cursos que tradicionalment s'han anat impartint en centres acadèmics s'imparteixen ara en Universitats de qualsevol lloc del món, es pot estudiar anglès a Harvard, francès a la Sorbonne o Alemany a la Universitat de Munic.
Aquests cursos són similars als quals s'imparteixen en els centres acadèmics però compten amb tots els avantatges que ofereixen les Universitats: integrar-se en el seu sistema, fer ús de les seves instal·lacions i conviure amb estudiants nadius del país.

ACTIVITATS ESPORTIVES I CULTURALS
Els estudiants poden fer ús de totes les instal·lacions que posseeixi la Universitat, tant esportives com  culturals. Per a això se'ls facilita un "carnet d'estudiant".
Les excursions que organitzen són contractades directament amb la Universitat a preus econòmics, però per experiència s'ha comprovat que els mataixos estudiants juntament amb amics organitzen ells mateixos les visites a altres ciutats.

CONDICIONS I REQUISITS
Com a únic condicionant ens trobem amb el fet d'haver d'adaptar-se a les dates que indica la Universitat. Les dates són molt concretes i de difícil modificació. Determinats cursos exigeixen que l'estudiant tingui un nivell concret d'anglès.

TRASLLATS
El trasllat des de l'aeroport fins a la Universitat i viceversa no sol anar inclòs en el preu. La majoria de les Universitats ofereixen un servei de transfer, que s'ha de contractar des d'Espanya i el preu del qual varia depenent de la Universitat. Si no desitja aquest servei, tenen l'opció d'agafar un taxi o utilitzar els serveis públics.

PROVA DE NIVELL
A tots els estudiants se'ls realitza el primer dia una prova de nivell, en el cas del curs general, per situar-los al nivell que els correspongui i per als cursos tècnics, per determinar si té el nivell requerit.

CERTIFICATS
La Universitat al final del curs, i si s'ha assistit al 95% de les classes, atorga un Certificat d'Assistència al curs que s'hagi assistit.

OPCIONS DE CURS

  • General: el curs té com a principal objectiu que l'alumne millori els seus coneixements de l'idioma.
  • Empresarial: creat per a aquelles persones que en un present o futur immediat necessitin coneixements tècnics relacionats amb el món de l'empresa i l'economia.
  • Jurídic: enfocat a l'àmbit del Dret.
  • Metge: curs especialitzat a l'àrea de Medicina i Salut.
  • Cultural: sobre la cultura de cada país
  • Exàmens Oficials
  • Traducció i Interpretació

Programes a universitats estrangeres

Contacta amb nosaltres