Cursos d'estiu - Assignatures en anglès

"Summer Session" - Universitats americanes a l'estiu

Universitats americanes

A Estats Units, el sistema d'estudis universitaris consisteix en l'obtenció total de 120 crèdits. A cada assignatura se li assigna un nombre total d'hores de classe. El conjunt de totes les assignatures suposa el còmput total de crèdits de la llicenciatura universitària.

Els estudiants americans poden cursar els seus estudis els dotze mesos de l'any. D'aquesta forma, escurcen els cinc anys de carrera en quatre anys. Els mesos d'estiu, estudiants de tots els països del món acudeixen als Estats Units per realitzar alguna assignatura relacionada amb els seus propis estudis. A la seva finalització, la Universitat farà lliurament dels crèdits oficials obtinguts. Si la universitat pròpia de l'estudiant es regeix pel mateix sistema que la universitat americana, podrà acumular crèdits i aprofitar el temps al màxim.
Les Universitats compten amb llistats de més de 300 assignatures durant l'estiu. Cursar una assignatura consisteix en l'assistència a classe, presa d'anotacions, treballs sol·licitats pel professor, realització d'exposicions a l'aula i en últim lloc, un examen, tot això en anglès. És un sistema d'ensenyament pràctic, no tot es basa en l'examen final. També hi ha la possibilitat de realitzar assignatures a Anglaterra, encara que no es poden convalidar amb el sistema espanyol.

CARACTERÍSTIQUES GENERALES

La durada del curs i la data d'inici no permet modificacions. En general existeixen diverses sessions durant l'estiu en cada assignatura. Per seleccionar la Universitat idònia, cada estudiant comptarà amb tot el nostre assessorament. Cada assignatura consisteix en unes 6 hores setmanals de classe, impartides en dos o tres dies. Pot semblar poc temps, però l'estudiant ha de dedicar altres 15 o 20 hores extres de preparació, ja que es tracta d'un sistema pràctic. A més de les aules, l'estudiant gaudirà de tota la infraestructura de la Universitat: instal·lacions esportives, socials, biblioteques, sales d'ordinadors, cafeteries, restaurants, parcs...

ALLOTJAMENT

Les habitacions se situen a la mateixa Universitat. Generalment els alumnes comparteixen habitacions dobles amb estudiants americans, encara que existeix la possibilitat d'habitació individual. Quant al sistema d'àpats, algunes prefereixen incloure-les en el cost d'allotjament, facilitant a l'estudiant 14 o 21 àpats setmanals, però unes altres no ho fan. Una altra forma d'allotjament consisteix en típiques famílies nord-americanes.

REQUISITS

El nivell d'anglès haurà de ser alt, ja que l'estudiant serà un americà més a l'aula. Entre 450 i 550 de TOEFL i el First Certificate, segons la Universitat. Algunes assignatures requereixen coneixements previs d'alguna assignatura.

EE.UUGRAN BRETANYAExemple d'algunes assignatures
Boston University The London School of EconomicsArt Architecture
Brown University Cambridge UniversityEducation
Columbia University Mathematics
Connecticut University Physics
Chicago University History
Duke University Nursing
Delaware University Chemistry
Georgetown University Languages
Harvard University Philosophy
John Hopkins
University
Business
Stanford University Law
Tulane University Psychology
Tufts University Biology
U.C. Los ÁngelesEngineering
U.C. RiversideMedical Studies
U.C. San DiegoEconomics
Yale UniversityJustice Studies
Sociology
Communications
Political Sciences
Literature

Per obtenir més informació Consulti'ns!

Contacta amb nosaltres