Cursos d'anglès i francès a Mont-real i Quebec, Canadà

Sobre Mont-real i Quebec, Canadà

Mont-real

Estudiar en Montreal

Encantadora i elegant, Mont-real és la segona ciutat més gran de Canadà. Aquesta bella i segura ciutat fundada en 1642, compta amb una població bilingüe anglès-francès, variats espectacles i atraccions, excel·lents restaurants i admirable arquitectura, Mont-real és una ciutat cosmopolita que combina meravellosament l'encant del Vell Món i les emocions del Nou.

Quebec

Estudiar en Québec

Considerada com una de les ciutats més pintoresques del món és la capital de la província de Quebec. Fundada per Champlain en 1608, la ciutat de Quebec amb els seus suburbis té prop d'1.000.000 d'habitants. Rica en història i tradició que s'enorgulleix del seu caràcter europeu i en ella podrà gaudir dels seus excel·lents restaurants i típics cafès. Quebec és l'única ciutat d'Amèrica del Nord, al nord de Mèxic, que ha conservat les seves fortificacions, per això forma part del patrimoni Mundial de la UNESCO.

Centres acadèmics

El centre acadèmic de Mont-real se situa al centre de la ciutat, en el famós centre comercial de Faubourg Ste-Catherine i a només dos minuts caminant de l'estació de metro. L'escola de Quebec igualment se situa al centre de la ciutat envoltada de diferents atraccions i comunicada amb un excel·lent servei d'autobusos.
Tots dos centres posen a la disposició dels seus alumnes àmplies aules a més de sala d'estudiants i sala d'ordinadors.

Cursos d'anglès i francès a Mont-real i Quebec

Anglès o francès general a Mont-real

 • Classes: 20, 24 o 30 lliçons de 50 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 18 anys

Francès general a Quebec

 • Classes: 18, 24, 30 o 35 lliçons de 45 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 18 anys

Allotjament

Famílies
A Canadà, a les famílies amfitriones els agrada convidar a estudiants de diferents països a compartir la seva llar. És una magnífica oportunitat per conèixer la cultura dels canadencs, podent millorar així el domini del francès en parlar diàriament amb els seus amfitrions.
La família facilitarà a l'estudiant una habitació individual amb mitja pensió o pensió completa a Mont-real mentre que en Quebec serà mitja pensió de dilluns a divendres i pensió completa els caps de setmana.

Residències d'estudiants
Per a aquells estudiants que desitgin més independència, hi ha l'opció d'allotjament en residència d'estudiants a Mont-real, amb opció d'habitació individual o doble. Els estudiants comparteixen cambres de bany i cuina totalment equipada. Es troben entre 5 i 10 minuts caminant de l'escola.

Estudis/Apartaments
També s'ofereix a l'estudiant l'opció d'estudi d'1 o 2 habitacions, cada habitació pot allotjar a un o dos estudiants, tenen cambra de bany privada i cuina. Aquesta opció és ideal per a aquells que desitgen privadesa total.

Activitats culturals

Mont-real és una ciutat molt vibrant durant tot l'any. L'estudiant pot visitar museus, centres de compres, esglésies, a més de poder recórrer la seva ciutat subterrània on trobarà sorprenents centres comercials que connecten barris sencers.
És Quebec una de les ciutats més pintoresques del món, rica en història i tradició, que s'enorgulleix del seu caràcter europeu. Gaudirà d'excel·lents restaurants i típics cafès i podrà visitar les seves precioses fortificacions.
El Departament d'Activitats Socials serà l'encarregat d'elaborar i presentar setmanalment un planning d'activitats on l'estudiant podrà seleccionar les activitats que més li interessin.

Punts a destacar

 • Possibilitat de poder estudiar anglès o francès a Mont-real.
 • Nivell molt baix d'hispanoparlants en totes dues destinacions
 • Centres acadèmics de prestigi internacional

Altres destinacions a Canadà

Contacta amb nosaltres