Cursos de francès a Niça, França

Sobre Niça, França

Niça, França

Capital de la Costa Blava (també cridada Riviera francesa) és famosa pel seu agradable clima i els seus calorosos estius. És una moderna vila amb molta activitat, ideal tant per a amants de l'art com para esportistes. Niça va ser una localitat lligada a Itàlia fins a la seva definitiva integració a França a la fi del segle XIX. Destaca el nucli antic, l'òpera, el teatre, els museus i, naturalment, les seves platges. A tan sol trenta minuts amb tren es podran visitar Canes i Mònaco.
L'aeroport de Niça, Nice-Côte d'Azur és el segon amb major trànsit del país.
Ciutat francesa agermanada amb Alacant.

Centre acadèmic

L'escola està situada en ple cor de la ciutat, ben comunicada amb autobús. La platja i el cèlebre Passeig dels Anglesos es troben a 10 min. a peu i l'estació de tren està a 5 min. a peu de l'escola. Compta amb més de 34 anys d'experiència en l'ensenyament del francès. Ofereix un ambient dinàmic amb classes multinacionals distribuïdes en 17 lluminoses aules. Tots els estudiants tenen accés a una biblioteca de mitjans que conté ordinadors, vídeo i laboratori d'idiomes.

Cursos de francès a Niça, França

Curs de francès general

 • Classes: 20, 26 o 30 lliçons de 45 minuts
 • Durada dels cursos: d'1 a 52 setmanes
 • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
 • Nivells: d'elemental a avançat
 • Alumnes per classe: màxim de 12
 • Edat mínima: 17 anys

Curs combinat

 • Classes: 20 lliçons francès general + 5 lliçons privades per setmana
 • Nivells: d'elemental a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Detalls: igual que el curs de francès general

Allotjament

Família
La millor forma de millorar el coneixement de la llengua és amb una família nadiua, les famílies estan a uns 20-30 minuts de distància de l'escola en transport públic. Els estudiants poden triar entre habitació individual o doble (per a estudiants que viatgin junts) i en règim d' esmorzar o mitja pensió.

Apartaments compartits
Per a aquells estudiants que busquen major independència, Niça ofereix estudis o apartaments per 1, 2 o 3 estudiants amb bany, servei privat i cuina equipada.

Sol·liciti informació més detallada sobre les residències.

Activitats culturals

El centre t'ajudarà a descobrir Niça a través de totes les activitats i visites turístiques que organitza, a més de donar-te la possibilitat de realitzar tot tipus d'esports nàutics entre d'altres. S'organitzaran excursions a les antigues terres niçardes, als vells pobles provençals de carrers estrets amb les seves places i mercats.

Els amants de l'Art descobriran a Antibes el museu Picasso, en Biot el museu Fernand Léger, a Niça els museus Chagall, Matisse, d'art modern i d'art contemporani i en Saint Paul de Venç la famosa Fundació Maeght. Una vegada per setmana s'organitzen visites a l'òpera, teatre, restaurants, concerts i discoteca, animat per un professor.

A la mateixa escola organitzen concerts i bufets. Per als esportistes: en les proximitats de l'escola, es pot practicar tot tipus d'esports nàutics, bells recorreguts de golf, esquí a només 1 h de Niça.

Punts a destacar

 • Magnífica ubicació de l'escola en el cor de Niça.
 • Expert professorat
 • Una excel·lent localitat per gaudir dels mesos d'estiu

Altres destinacions a França

Contacta amb nosaltres