Cursos d'anglès a Margate, Anglaterra

Sobre Margate, Anglaterra

Margate, Anglaterra

Margate és una petita localitat costanera anglesa d'uns 60.000 habitants i amb molt encant situada al Comtat de Kent i coneguda pel seu port pesquer i la seva tradició marinera.
Tot a la ciutat és accessible a peu: bars, cinemes, centres esportius, piscines i fins i tot la seva platja. Les ciutats històriques de Canterbury i Dover estan a tan sol 25 km. i també està prop de ciutats com Londres (a 80 km.) i Brighton. Molt a prop es troben el famós Castell de Leeds, la històrica Catedral de Canterbury amb els seus mil anys d'antiguitat, i la ciutat medieval de Sandwich.
Margate, a causa de la seva grandària i al seu ambient agradable, és un lloc ideal per aprendre anglès mentre gaudeixes del mar i d'un paisatge privilegiat.

Centre acadèmic

Situat en un històric edifici del segle XIX, compta amb una situació privilegiada al centre de la ciutat perquè es troba a prop tant dels centres comercials, pubs, restaurants, etc.. com de la platja. El centre ofereix còmodes classes totes equipades amb TV i DVD, sala multimèdia i un club privat amb accés gratuït a Internet.

Cursos

Anglès General

  • Lliçons: 20 o 32 lliçons setmanals de 45 minuts
  • Durada dels cursos: d'1 a 52 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiant a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 12
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies
Els estudiants estaran allotjats en una família anglesa en règim de mitja pensió de dilluns a divendres i pensió completa els caps de setmana. Aquesta opció és ideal per a aquells estudiants que vulguin integrar-se en la cultura anglesa i desitgin conèixer els seus costums.
La majoria de les famílies es troben a una curta distància de l'escola. Si l'estudiant hagués d'agafar un autobús, se li proporcionaria un passi setmanal gratuït.

Residències d'estudiants
Una altra opció per a l'estudiant és allotjar-se en les residències d'estudiants que ofereix l'escola. Totes elles d'alta qualitat, ofereixen self-catering i es troben molt properes al centre acadèmic. Existeix la possibilitat de triar entre habitació individual o doble (dues persones que viatgin juntes) i amb possibilitat de tenir cuina a l'habitació. Totes les habitacions tenen bany privat.

Activitats culturals

El programa social dóna als estudiants l'oportunitat de conèixer-se durant les tardes i els caps de setmana. Sempre hi ha alguna cosa a fer de dilluns a divendres: bitlles, salsa, pel·lícules, karaoke, teatre, etc.. També s'ofereixen excursions de mig dia o dia complet a una gran varietat de destinacions i a preus molt raonables. El centre acadèmic de Margate també disposa d'un club privat on els estudiants poden socialitzar-se o navegar gratis per Internet.

Punts a destacar

  • Excel·lents famílies.
  • Un entorn tranquil per al màxim aprenentatge.
  • Professorat altament qualificat.

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres