Cursos d'anglès a Londres (School of Business & Finance)

Londres (London School of Business & Finance)

Estudiar en Bristol

Aquesta reconeguda escola de negocis establerta des de 2003 en el cor de Londres rep a més de 140 nacionalitats a les seves aules i ens presenta la seva prestigiosa Escola d'Idiomes, situada dins un modern edifici al New Court Campus de la London School of Business & Finance i a pocs minuts de West End.

Els estudiants aprendran o milloraran l'idioma en un de les ciutats més cosmopolites del món, a més de ser una de les ciutats capdavanteres quant a negocis, finances i entreteniment. Londres ho té tot.

Centre acadèmic

L'escola d'idiomes es troba cèntricament situada i té fàcil accés a través de transport públic. Dues estacions de metro, Holborn i Chancery Lane, es troben a pocs minuts caminant del centre acadèmic. El campus New Court disposa d'aules totalment equipades i una biblioteca multimèdia, sala d'ordinadors amb connexió a Internet i Wi Fi gratuït a tot l'edifici, també a la cafeteria on els estudiants podran relaxar-se entre classes i socialitzar-se.

Cursos

Anglès General, anglès empresarial i Preparació per a IELTS

 • Lliçons: 15, 20, 25 o 30 hores setmanals
 • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
 • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
 • Nivell: des de principiant per a anglès general, intermedi alt per a anglès empresarial i preparació al IELTS
 • Alumnes per classe: màxim 16
 • Edat mínima: 18 anys

Anglès per a advocats, Anglès per a enginyers, Anglès per a Recursos Humans

 • Lliçons: 25 hores setmanals
 • Durada dels cursos: de 2 i 4 setmanes
 • Dates de començament: consulti dates
 • Nivell: intermedi alt

Allotjament

Famílies
Famílies seleccionades per a estudiants que desitgin obtenir més oportunitats per practicar l'anglès fora de les aules en situacions relaxades i a un ambient acollidor, alhora que aprenen la manera de vida britànica. Les famílies normalment estan situades entre les zones 2 i 4 de Londres, de 30 a 45 minuts en transport públic. L'estudiant podrà optar per rebre esmorzar o mitja pensió.

Residències
La majoria de les residències estan situades al centre de Londres, a les zones 1 i 2 de la ciutat  ofereixen a l'estudiant l'opció d'allotjar-se en habitacions individuals o dobles i compartir cambres de bany, cuina i bugaderia. Aquesta alternativa és ideal per aquells que volen tenir més independència alhora que conèixer estudiants internacionals. També existeix l'opció -limitada- d'habitació individual i bany privat. Consultar preus.

Cases i Apartaments compartits
Apartaments situats en zones 1 i 2 a curta distància de teatres, restaurants i pubs. Les cases solen estar situades entre les zones 3 i 4 de Londres. L'estudiant podrà triar entre habitació individual o doble, compartint amb altres estudiants les àrees comunes: saló, cambres de bany i cuina completament equipada.

Activitats culturals
L'escola proposa als estudiants variades activitats socials i culturals. La varietat d'opcions van des de visites a museus i galeries d'art fins a reunions socials en pubs anglesos, nits de pel·lícula o excursions a l'aire lliure, la qual cosa oferirà a l'estudiant la possibilitat de socialitzar-se amb altres estudiants internacionals de l'escola.

Punts a destacar

 • L'oportunitat d'aprendre anglès a una escola de negocis de prestigi internacional.
 • El gran ventall de cursos d'anglès especialitzat ofert.
 • Aprendre anglès a Londres, implica estudiar en una de les ciutats més cosmopolites del món.

Altres destinacions a Anglaterra

Contacta amb nosaltres