Cursos d'alemany a Heidelberg, Alemanya

Sobre Heidelberg, Alemanya

Heidelberg, Alemanya

La romàntica ciutat de Heidelberg, de 150.000 habitants, famós centre estudiantil, és el lloc idoni per aprendre o perfeccionar l'alemany. Heidelberg destaca intel·lectualment dins d'Alemanya, ja que posseeix la universitat més antiga del país.

La ciutat es troba enclavada a la vall del riu Neckar, entre vinyers i boscos, la qual cosa proporciona al visitant innombrables opcions per al seu temps lliure.

Centre acadèmic

L'escola es troba situada a l'elegant barri de Neuenheim/Handschuhsheim, en la famosa “Vila Krehl”, un edifici històric protegit i recentment renovat, en una de les àrees residencials més boniques de Heidelberg, a poca distància a peu del centre.
L'escola disposa d'accés a Internet sense cable, lluminoses aules, sala d'ordinadors, llibreria, així com un bonic pati amb jardí molt utilitzat pels estudiants per recrear-se, estudiar i socialitzar.

Cursos d'alemany a Heidelburg

Alemany general

  • 20, 25 o 30 hores setmanals
  • Durada dels cursos: d'1 a 52 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: d'elemental a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 12
  • Edat mínima: 18 anys

Allotjament

Famílies
Un dels mètodes més eficaços per millorar i aprendre un idioma és allotjar-se en una família amfitriona que permetrà a l'estudiant posar en pràctica l'après durant el dia a més de conèixer a prop una altra cultura gràcies als costums.    
L'estudiant podrà optar entre habitació doble o individual amb esmorzar o en règim de mitja pensió.
Residències universitàries
Situades a 20 minuts del centre acadèmic l'estudiant podrà decidir si desitja compartir habitació o per contra estar en habitació individual. No ofereixen règim alimentari però els estudiants disposen de facilitats de cuina.

Activitats culturals

El centre acadèmic organitza un variat i interessant programa cultural i per a les estones d'oci. Els voltants de Heidelberg ofereixen oportunitats per a un interessant i mogut programa complementari. S'organitzen setmanalment excursions de mig dia i de dia complet a les ciutats o pobles més interessants, activitats esportives i culturals.
En Heidelberg podrà visitar Worms, Speyer o Stuttgart entre d'altres.

Punts a destacar

  • Com a ciutat universitària Heidelberg és la preferida per estudiants de 20 a 27 anys 
  • Molt alta qualitat del seu professorat
  • Excel·lents instal·lacions

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres