Cursos d'alemany a Berlín, Alemanya

Berlín, Alemanya

Estudiar a Berlin

Des de la caiguda del mur de Berlín, en 1989, la ciutat, amb almenys 3 milions i mig d'habitants, s'ha desenvolupat ràpidament i s'ha transformat en una veritable metròpolis. L'impressionant districte del govern amb la moderna cúpula del Reichstag, les nombroses boutiques i botigues, els renovats patis posteriors del barri Prenzlauer Berg, el Memorial a l'Holocaust, Postdamer Platz i l'Illa dels museus són alguns dels nombrosos punts que susciten interès al visitant.

Els estudiants poden fer en aquesta ciutat, amics procedents de totes les parts del món.

Centre acadèmic

Centre acadèmic El centre acadèmic està situat en Berlín Mitte, Novalistrasse, un tranquil carrer proper a Oranienburger Strasse, la zona més viva de la ciutat on pots trobar més de 40 bars, cafès, botigues i galeries. Disposa de 2 plantes amb ambient molt amigable i espaiós. En els descansos els estudiants poden prendre cafè i begudes en les màquines de la cafeteria, així com usar Internet. Disposa d'una terrassa en el terrat on els estudiants poden relaxar-se i prendre refrescs després de les classes.

Cursos

Alemany Intensiu

  • Classes: 20, 24 o 28 lliçons setmanals de 50 minuts
  • Durada dels cursos: d'1 a 48 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiants a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies

Aquest tipus d'allotjament és des de fa temps tot un clàssic, per una raó, sobretot perquè l'estudiant que viu en una família continua aprenent alemany, relaxat i de forma personal, després de les classes com a nou membre de la família. L'habitació és individual, amb esmorzar i sopar inclosos.

Apartaments

Aprofiti l'opció d'apartament compartit amb un particular, una família o amb altres estudiants. Amb aquesta opció disposarà d'una habitació individual; la cuina i la cambra de bany, en canvi, les compartirà amb altres estudiants alemanys.

Hotels-residència

Als hotels juvenils tindràs, al costat d'altres companys de l'escola, una gran independència. Hi ha opció d'Hotel residència "budget" sense àpats i Hotel – residència "Standard" i "Superior" amb esmorzar inclòs. A més existeix l'opció d'habitació doble, solament per a dos estudiants que viatgen junts.

Activitats Culturals

L'escola ofereix un ampli ventall de possibilitats per gaudir les hores d'oci amb els seus estudiants. No són obligatòries per descomptat, però no te les hauries de perdre. Interessants i educatives rutes pel centre històric, l'alternatiu centre cultural Tacheles, el teatre "Friedrichstadtpalast", la meravellosa sinagoga, les vives terrasses de Hackescher Markt, les restes del mur de Berlín, excursions a Postdam, l'antiga residència dels reis de Prússia i el castell "CecilienHoff".

Punts a destacar

Avantatges d'estudiar alemany a la capital del país.
Una de les ciutats més interculturals d'Alemanya
Excel·lent ubicació del centre acadèmic

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres