Cursos d'alemany a Hamburgo, Alemanya

Sobre Hamburg, Alemanya

Hamburg, Alemanya

Segona ciutat d'Alemanya després de Berlín, Hamburg és un dels ports més importants d'Europa. N'hi ha prou amb visitar el port amb vaixell per adonar-se'n. Aquells que no se sentin atrets pel mar, poden optar per passejar pel barri proper a l'òpera amb els seus passatges coberts, on s'alternen botigues de moda i galeries d'art. Hamburg, com tota ciutat portuària, gaudeix d'una reputació de ciutat nocturna. Al barri de Sankt Pauli se succeeixen discoteques, bars i restaurants exòtics.         
Val la pena conèixer l'església de San Miguel, amb la seva torre de 132 metres i bones vistes panoràmiques de la ciutat; l'antiga Casa de Correus, ara un elegant centre comercial; l'edifici de l'Ajuntament i la Casa de Xile, una construcció de maó vermell d'estil expressionista. Però el veritable encant d'Hamburg està a la seva zona portuària, amb la torre del Rellotge, la cúpula verda de St. Pauli Landungsbrücken, els antics magatzems i el Freihafen, zona franca que es pot visitar lliurement, on s'eleven desenes de ponts.
A més Hamburg és una ciutat industrial i moderna que sempre s'ha definit per la seva obertura i tolerància.

Centre acadèmic

El centre acadèmic es troba prop del Jungfernstieg, en Esplanade 6. La ubicació és immillorable, ja que està a 5 minuts del centre de la ciutat i de la Mönckebergstraßi. L'escola prepara a més els diplomes de GfdS i de Goethe.

Cursos d'alemany a Hamburg

Alemany general

  • 20, 24 o 28 lliçons setmanals de 50 minuts
  • Durada dels cursos: d'1 a 48 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiants a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies
La majoria dels estudiants trien realitzar el seu curs allotjats en una família, ja que el contacte diari amb la família optimitza la pràctica del llenguatge a més de millorar la comprensió, les expressions i els costums de la gent que el practica, en un context real.
Apartament
Aprofiti l'opció d'apartament compartit amb un particular, una família o amb altres estudiants. Amb aquesta opció disposarà d'una habitació individual, la cuina i la cambra de bany, en canvi, les compartirà amb altres estudiants alemanys.
Hotels-residència
Si vol gaudir d'una major independència en aquest cas, l'opció més apropiada és l'allotjament en hotels juvenils.

Activitats culturals

Si participa en el programa de temps lliure proposat per l'escola setmanalment, descobrirà Hamburg amb totes les seves coses dignes de veure com són el port i els seus magatzems. A més, coneixerà nous amics amb els qui podrà conversar en alemany.

Punts a destacar

  • Possibilitat de gaudir dels seus més de 50 museus
  • Gran ambient internacional
  • Escola amb una ubicació privilegiada

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres