Cursos d'alemany a Colònia, Alemanya

Colònia, Alemanya

Colonia Alemanya

Colònia té molt a oferir. És la quarta ciutat d'Alemanya, amb gairebé un milió d'habitants, i la metròpoli més antiga del país. Va ser fundada pels romans fa 2000 anys a la vora del Rin. El seu veritable imant és sens dubte la seva impressionant catedral gòtica, un dels monuments més famosos i visitats d'Alemanya. La seva oferta cultural és molt àmplia i variada, amb gairebé 150 galeries i 50 museus entre els quals destaca el museu dels esports i el museu de la xocolata. A més compta amb un dels carnestoltes més animats del país. La ciutat es completa amb els seus nombrosos bars, restaurants, discoteques i sales de cinema, motiu pel qual és una de les ciutats més animades d'Alemanya.

Centre acadèmic

El centre acadèmic de Colònia està situat prop del centre de la ciutat, al costat del Mediapark. Té una excel·lent connexió amb tots els mitjans de transport públics. Des de l'escola es pot anar a peu fins a la ciutat històrica per visitar els nombrosos monuments que daten de l'època romana i medieval així com la catedral gòtica, mundialment coneguda o simplement navegar a través del Rin.

L'escola disposa d'aules modernes que poden acollir fins a 160 estudiants. Té igualment una mediateca, instal·lacions audiovisuals i una biblioteca. En la recepció hi ha una sala d'ordinadors amb accés a Internet i e-mail. En la cafeteria es pot entaular ràpidament contacte amb els altres estudiants de l'escola.

Cursos

Alemany Intensiu

  • Lliçons: 24 lliçons de 45 minuts
  • Durada dels cursos: de 2 a 52 setmanes
  • Nivells: de principiants a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 12
  • Edat mínima: 17 anys

Alemany Combinat

  • Curs: 24 lliçons de 45 minuts en grup + 5 o 10 classes particulars
  • Detalls: igual que el curs d'alemany general

Alemany Empresarial

  • Curs: 24 lliçons setmanals de 50 minuts 
  • Durada dels cursos: 4 setmanes

Allotjament

Famílies

Amb elles es practica l'après durant el dia en el centre acadèmic. L'habitació és individual i es podrà optar per residir sense àpats, amb esmorzar o en mitja pensió. El trajecte fins a l'escola és d'entre 15-45 minuts.

Apartaments compartits

Compartit per estudiants de diferents nacionalitats que assisteixen al mateix centre acadèmic. Les habitacions són individuals. Es troben entre 15 i 45 minuts en transport públic de l'escola. Compartiràs àrees comunes com la cuina i la cambra de bany amb altres estudiants i tindràs l'oportunitat de conèixer gent nova.

Activitats Culturals

L'escola proposa cada setmana visites que li permeten descobrir la història i la cultura de Colònia, com per exemple: monuments que daten de l'època romana i medieval, la catedral gòtica, museus, galeries i teatres. Les excursions de cap de setmana estan organitzades amb la finalitat que pugui descobrir la regió. Una vegada al mes, hi ha una gran festa que reuneix tots els estudiants internacionals. A més l'escola organitza nombroses activitats esportives com a futbol, tennis o equitació

Punts a destacar

Avantatges d'estudiar alemany a una de les ciutats més interculturals d'Alemanya
Excel·lent ubicació del centre acadèmic

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres