Cursos d'alemany a Frankfurt, Alemanya

Sobre Frankfurt, Alemanya

Frankfurt, Alemanya

Situada al centre d'Alemanya, Frankfurt és la capital financera d'Europa, i una ciutat amb moderns edificis que té una activa vida social i econòmica. Està banyada per les aigües del riu Main. És una gran ciutat amb una gran història.

Després de gairebé convertir-se a la capital d'Alemanya en 1949, es va transformar en una metròpoli financera. La zona antiga de la ciutat contrasta, amb els seus carrers empedrats i les seves típiques cases, amb els seus acollidors cafès i els seus elegants bars de vins i sidra.

Rica en cultura, la ciutat posseeix una estupenda selecció de teatres, galeries, museus, un parc zoològic i un jardí botànic. L'Església de Sant Pau va ser la seu del primer parlament. Goethe va néixer i va viure a Frankfurt 26 anys.

Centre acadèmic

El centre acadèmic de Frankfurt està situat al barri de Sachsenhausen, el districte més bonic de la ciutat. Disposa d'aula d'estudi individualitzat amb material pedagògic, sala multimèdia amb set ordinadors, cafeteria amb accés a Internet, connexió per a portàtils, cable de xarxa i W-LAN, i secretaria d'estudiants.

Cursos d'alemany a Frankfurt

Alemany general

  • 20, 24 o 28 lliçons setmanals de 50 minuts
  • Durada dels cursos: d'1 a 48 setmanes
  • Data de començament: qualsevol dilluns de l'any
  • Nivells: de principiants a avançat
  • Alumnes per classe: màxim 15
  • Edat mínima: 17 anys

Allotjament

Famílies

Aquest tipus d'allotjament és des de fa temps tot un clàssic, per una raó sobretot, perquè l'estudiant que viu amb una família continua aprenent alemany, relaxat i de forma personal, després de les classes com a nou membre de la família.
Apartament

Aprofiti l'opció d'apartament compartit amb un particular, una família o amb altres estudiants. Amb aquesta opció disposarà d'una habitació individual, la cuina i la cambra de bany, en canvi, les compartirà amb altres estudiants alemanys.

Hotels-residències
Si vol gaudir d'una major independència en aquest cas, l'opció més apropiada és l'allotjament en hotels juvenils. Disposarà de diferents preus per poder triar el que més li convingui.

Activitats Culturals

Activitats Cultural Frankfurt

A Frankfurt i els seus voltants hi ha molt per descobrir. Juntament amb les ciutats veïnes d'Aschaffenburg, Darmstadt, Magúncia i Wiesbaden, Frankfurt, la cinquena ciutat més gran d'Alemanya, conforma la zona industrial del Rin- Main. En les nostres excursions a Magúncia seguirem les petjades dels Romans i coneixerem una mica més d'a prop a Johannes Gutenberg que va inventar la impremta en aquesta ciutat al segle XV. En el Casino de Wiesbaden podreu visitar el lloc en el qual Elvis Presley va malbaratar la seva fortuna i a Frankfurt us mostrarem la casa en la qual va venir al món Johann Wolfgang von Goethe i us ensenyarem també, entre moltes altres obres, un retrat del molt conegut autor alemany en el magnífic Museu d'Art Städel.

Però Frankfurt té molt més a oferir, a part d'art i cultura, com ara donar un cop d'ull sobre les teulades de la ciutat des d'una altura de 200 metres. Amb el monitor de temps lliure visitareu la torre del Commerzbank, el gratacel d'oficines més alt d'Europa. Des d'aquí es pot veure des de l'exòtic Palmengarten, als coneguts tallers d'Opel, l'aeroport de Frankfurt i molts altres monuments que descobriràs amb nosaltres.

Punts a destacar

  • Frankfurt és una de les ciutats més enigmàtiques d'Alemanya
  • És la ciutat més cosmopolita d'Alemanya
  • Excel·lent ubicació del centre acadèmic

Altres destinacions a Alemanya

Contacta amb nosaltres