Cursos de francès a Montreux, Suïssa

Sobre Montreux, Suïssa

Montreux, Suïssa

Situada a la zona del llac Lemán en la part de parla francesa de Suïssa, Montreux, amb una població de 23.000 habitants, gaudeix d'un marc incomparable per realitzar els seus estudis, en el centre d'Europa, a menys de 2 hores de Paris, Londres, Milà, Munic o Barcelona.

La seva ubicació privilegiada i l'àmplia varietat de serveis que ofereix, han afavorit l'aparició de diverses escoles privades al si d'aquesta dinàmica regió, contribuint a enriquir l'excel·lent reputació internacional de la qual gaudeix Suïssa en l'actualitat com a centre acadèmic

Centre acadèmic

La nostra escola està situada al centre de Montreux, al carrer més viu i concorregut de la ciutat. Es troba a cinc minuts a peu de la parada d'autobusos i de l'estació de tren i a deu minuts dels cinemes, centres comercials, bars i restaurants així com de diversos clubs esportius i del Casino.
L'escola disposa de 10 lluminosos salons de classe, una terrassa a l'ombra, una balconada amb vista sobre el llac així com moderns equips i materials pedagògics. Podrà reunir-se amb altres estudiants en la cafeteria, revisar el seu e-mail o navegar gratuïtament per Internet amb ordinadors posats a la seva disposició.

Cursos de francès a Montreux

Francès estàndard

 • Classes: 20 lliçons de 50 minuts
 • Durada dels cursos: d'1 a 52 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 10
 • Edat mínima: 16 anys

Francès intensiu

 • Classes: 25 lliçons de 50 minuts
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Detalls: igual que el curs de francès semi-intensiu

Francès super intensiu

 • Classes: 30 lliçons de 50 minuts
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Detalls: igual que el curs de francès semi-intensiu

Allotjament

Família
La immensa majoria dels nostres estudiants tria realitzar el seu curs allotjat amb una família, ja que el contacte diari amb la família optimitza la pràctica del llenguatge a més de millorar la comprensió, les expressions i els costums de la gent que ho practica, en un ambient plaent i autèntic. L'estudiant podrà allotjar-se en habitació doble o individual amb esmorzar o en règim de mitja pensió cada dia de la setmana.

Estudis
Els apartaments per a estudiants estan situats al centre de Montreux a escassos minuts del centre acadèmic. S'ofereixen diversos tipus d'apartaments, d'una, dues o tres habitacions i l'estudiant seleccionarà entre habitació doble o individual. Estan tots equipats amb un bany amb dutxa, una zona comuna amb televisió, cuina equipada, rentadora i connexió a Internet les 24 hores.

Activitats culturals

La regió de la Riviera de Montreux té una gran quantitat de parcs i museus, així com una important infraestructura per a la pràctica de tot tipus d'esports, a l'aire lliure i sota sostre, a la muntanya o a l'aigua. Ofereix també la possibilitat de realitzar excursions (tant terrestres com a aquàtiques), d'assistir a concerts i esdeveniments culturals de tot tipus i per a tots els gustos, així com un gran nombre d'altres activitats.

Per ajudar-lo a conèixer Montreux, la Riviera i els seus voltants, li oferim excursions i activitats organitzades per membres del nostre equip. Una vegada per setmana durant la temporada baixa, i dues al juliol i agost. Inclouen visites al Castell de Chillon, viatges pel llac en antics vaixells de vapor o visites a centres d'oci i pistes de bitlles. Aquestes activitats es duen a terme a principis de setmana i no estan incloses en el preu del curs.

Punts a destacar

 • Classes reduïdes amb un màxim de 10 alumnes
 • Wifi gratuït en el centre acadèmic
 • Atenció molt personalitzada

Altres destinacions a Suïssa

Contacta amb nosaltres