Curs de rus a Moscou, Rússia

Moscou

Estudiar a Moscou

Moscou, majestuosa capital de la República Russa, està envoltada per pujols i solcada pel Riu Moskva. Considerada des de sempre pels seus habitants la 'Santa Mare' dels russos i el nucli econòmic, polític i cultural del país de Rússia; és punt de trobada del ferrocarril i de bon nombre de línies aèries, procedents de tots els llocs limítrofs a Rússia.

Ciutat que viu de la seva història, s'ha transformat dràsticament  els últims anys. El Moscou d'avui ja no s'assembla en gairebé gens a la monocord capital dels Soviets. A més s'han invertit xifres astronòmiques en la remodelació dels bells palaus del centre, la reconstrucció de cúpules de centenars d'esglésies, la substitució dels estels vermells; amb l'àguila i, sobretot, a donar nova lluentor a un dels símbols més reconeguts de la renovada grandesa moscovita, la gran catedral de Crist Salvador, esfondrada per Stalin amb la idea de construir en el seu solar el "Palau dels Soviets", però que va acabar sent una piscina a l'aire lliure.

Sant Petersburg

Estudiar a Sasnt Petersburg

Sant Petersburg per la seva importància i extensió és la segona ciutat de Rússia i un importantíssim centre històric, cultural, científic i industrial. Situada a l'extrem oriental del golf de Finlàndia, país aquest últim de la frontera del qual dista tan sols 159 Km., Sant Petersburg s'estén per la riba del Neva i per 42 illes i illots que formen el seu delta. És capital de la província homònima que s'estén des de les fronteres amb Estònia i Finlàndia fins a les ribes del llac Onega. És un territori dominat pels boscos de coníferes que es veuen interromputs amb freqüència per amplis espais conreats de sègol, civada, patates.

Centres acadèmics

Aquesta institució russa és la més antiga en l'ensenyament del rus al país i té una gran reputació a tot el món com a educació de primera classe. Tots dos centres estan regularment inspeccionats internacionalment i amb una qualitat de l'ensenyament impecable.
El centre acadèmic de Moscou està localitzat al centre de la ciutat, a un curt passeig de la Belorusskaya Railway Station des de la qual surten els trens a Berlín i Varsòvia. Es pot anar caminant a l'estació més propera de metro en 5 minuts, Belorusskaya. Les instal·lacions estan situades en un edifici que pertany al Ministeri Rus d'afers exteriors. L'escola està equipada amb l'última tecnologia (DVD, TV accés a Internet amb WIFI...)
El centre acadèmic de Sant Petersburg està situat al centre històric, prop del conegut Nevsky Prospekt i a uns 300 metres de l'estació de metro Ligovsk Prospekt a un cèntric però tranquil veïnat. L'escola ocupa la 4a planta d'un edifici del segle XIX. Les instal·lacions inclouen biblioteca, cafeteria, Internet gratuït...

Cursos de rus a Moscou i St Petersburg

Rus general (intensiu)

 • Classes: 20 lliçons setmanals de 50 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 12 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 18 anys

Rus general (intensiu plus)

 • Classes: 25 lliçons setmanals de 50 minuts
 • Durada dels cursos: de 2 a 12 setmanes
 • Nivells: de principiant a avançat
 • Alumnes per classe: màxim 12
 • Edat mínima: 18 anys

Allotjament

Famílies
Acuradament seleccionades pel seu caràcter obert a l'intercanvi internacional i el confort de la seva llar. En menjar i compartir la vida local, descobrirà els seus costums i aprendrà frases i expressions noves cada dia. L'estudiant s'allotjarà en habitació individual i pot triar entre mitja pensió o esmorzar.
Apartaments d'estudiants
Una altra opció és allotjar-se en habitació individual en un apartament compartit amb altres estudiants, amb els quals compartirà les zones comunes (bany, cuina, menjador, etc.) i així tenir l'oportunitat de fer nous amics.

Activitats culturals

L'Escola organitza un interessant i variat programa d'activitats, incloses festes de benvinguda, visites guiades a llocs d'interès de la ciutat i excursions durant els caps de setmana.
(Els estudiants hauran d'abonar totes les tarifes corresponents).

Punts a destacar Moscou

 • Possibilitat d'estudiar a la capital de Rússia
 • Estudiar a la institució russa més antiga del país
 • Poder conèixer la Plaça Vermella i el Kremlin

Punts a destacar Sant Petersburg

 • Interessants activitats culturals
 • Qualitat d'ensenyament impecable
 • Excel·lent ubicació del centre acadèmic
Contacta amb nosaltres