Cursos d'alemany a Hintersee, Alemanya

HINTERSEE

Estudiar a Hintersee La residència se situa en un meravellós entorn als peus de la tercera muntanya més alta d'Alemanya i d'un meravellós llac. El poble més proper és Ramsau que compta amb una població de 1.800 habitants i es troba a només 10 minuts amb autobús. També molt proper es troba el famós Königsse i la ciutat de Berchtesgaden.

Edat dels participants

De 12 a 16 años

Dates de començament i durada dels cursos

22 i 29 de juny; 6, 13, 20 i 27 de juliol. Tanca el 9 d'agost.
Les arribades són els diumenges i les sortides els dissabtes.
No s'accepten alumnes sense coneixements mínims de l'idioma

Centre acadèmic

El centre acadèmic, situat dins un privilegiat paratge natural, ofereix espaioses aules així com àmplies habitacions i instal•lacions esportives. Disposa de gimnàs i del seu propi embarcador des d'on els nostres alumnes poden realitzar passejos en caiac o en pot.

Classes

Els estudiants es distribueixen en grups en funció del seu nivell d'alemany determinat mitjançant un test que realitzen el dilluns a la seva arribada a l'escola.

El curs es compon de 20 lliçons d'alemany general a la setmana en grups de 15 estudiants com a màxim. Aquells estudiants que desitgin un curs més intensiu tenen la possibilitat de realitzar el programa amb 24 lliçons setmanals.

Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.

Allotjament

L'allotjament en residència és una opció ideal per a aquells estudiants que vulguin aprendre una llengua estrangera i alhora fer amics de qualsevol part del món. Els estudiants s'allotjaran en habitacions triples o quàdruples amb bany privat. Cada llit disposa d'un armari amb dispositiu de seguretat. El servei de neteja és diari i es proporcionen llençols; les tovalloles les haurà de portar l'estudiant. Tots rebran pensió completa.

Activitats i excursions

Es proposen una sèrie d'activitats durant les tardes lliures, cada nit i després de les classes de la tarda: esports, jocs, visites, treballs manuals... Les excursions que es proposen durant l'estada tenen com a objectiu canviar de lloc i paisatge, però també donen l'oportunitat als estudiants de descobrir més sobre Alemanya. Es dóna temps per fer compres i també s'ofereix un tour amb guia per la ciutat, de manera que els estudiants puguin conèixer millor on viuen.
Es realitzaran excursions de dia complet a destinacions com Salzburg, Munic o el Llac Chiemsee així com excursions de mig dia a destinacions com Obersalzberg i el Llac Königssee.

Trasllats

Els estudiants a la seva arribada a l'aeroport de Munic seran rebuts per personal de l'escola igual que els portaran el dia de tornada.

Preus

20 lliçons
2 setmanes1.950€
3 setmanes2.455€
4 setmanes2.955€
5 setmanes3.475€
6 setmanes4.030€
7 setmanes4.575€

Suplement curs intensiu: 50€ / setmana.
Servei UM aeroport: 50 €/trajecte

El preu inclou:

 • Bitllet d'avió des de i cap a Munic en vol regular
 • Trasllats des de i cap a l'aeroport
 • 20 lliçons setmanals de classe d'alemany en grups reduïts.
 • Material acadèmic
 • Allotjament en residència en règim de pensió completa
 • Programa complet d'activitats i excursions
 • Targeta de transport local
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Tramitació i gestió del programa
 • Certificat d'assistència
 • Motxilla d'Enforex

Altres cursos a Alemanya

Contacta amb nosaltres