Curs acadèmic a Anglaterra, Irlanda, Estats Units i Canadà

PROGRAMA D'ANY ACADÈMIC A ANGLATERRA, IRLANDA, ESTATS UNITS I CANADÀ

Cursar un any acadèmic és una experiència inoblidable pels estudiants que, a més d'aprendre anglès en tota la seva extensió i a un nivell de gairebé bilingüe, dóna a l'alumne l'oportunitat de tenir una immersió plena en una cultura diferent de la seva.

Anar a l'estranger a estudiar és una experiència meravellosa i única. No obstant això també pot generar una mica de por i la majoria dels nostres estudiants es pregunten si els agradarà, si els sortirà bé i algunes vegades fins i tot si sobreviuran a l'experiència!

Com a organització estem aquí per treure't d'aquesta incertesa i assegurar-se que aquesta experiència la gaudeixis, que treguis el major profit d'ella i com a resultat, compleixis amb les teves ambicions de convertir-te en una millor persona. El nostre treball és el teu èxit i el nostre equip de professionals està dedicat a assegurar-se que tens accés al millor de cada país i d'allò que el seu sistema educatiu pugui oferir-te.

Des del moment que arribis, estarem allí per explicar-te i descriure't el teu nou sistema de vida, per aprendre i socialitzar-nos amb tu. Organitzarem tot allò que necessitis per adaptar-te i participar en la vida del teu nou país i el que és encara més important, donar-te suport en el procés d'integració al teu nou entorn.

DESTINACIONS

Reino UnidoREGNE UNIT
El Regne Unit ofereix una cultura rica en història i tradició i un alt nivell de creativitat innovadora i moderna. El Regne Unit combina grans tradicions amb la ciència i l'art i ha desenvolupat una cultura diversa i vibrant que atreu a tot tipus d'estudiants internacionals.

El Regne Unit és un lloc excitant i cosmopolita on viure. Alberga ciutats històriques com Oxford, Cambridge i Edimburg així com ciutats contemporànies i fascinants com Manchester, Londres i Liverpool. A més de tot això, també podràs gaudir de les seves famoses zones verdes i parcs.

Per què estudiar en un col•legi en UK?

El sistema educatiu d'UK és reconegut i respectat a tot el món. La teva educació en UK serà un fonament sòlid on construir el teu futur, la qual cosa accelerarà la teva futura carrera professional i ampliarà la teva experiència en la vida i en la cultura. Les institucions d'UK són unes de les millors del món. Tant els col•legis com les escoles universitàries contínuament demostren tenir un criteri estricte i molts països intenten seguir l'exemple d'UK.

Un programa d'estudis en UK enriquirà la vida de l'estudiant en molts aspectes, no només en l'acadèmic. També ha de considerar-se l'entorn cultural, social, personal, educacional i com aquest entorn motiva els estudiants a estudiar, a sentir-se feliços, a fer amics i, en definitiva, a sentir-se com a casa.

IrlandaIRLANDA
. Irlanda és coneguda per la seva hospitalitat, bellesa i tranquil•litat i és una opció molt atractiva per a qualsevol estudiant internacional que pensi a realitzar un Programa d'Any Acadèmic. La Literatura és una permanent passió d'aquesta nació que gaudeix amb la llengua anglesa.

Com a país, encara segueix recollint els beneficis dels "Tigres cèltics" i es manté com un dels països més correctes de la Unió Europea. Per sobre de tot, els irlandesos valoren la vida familiar i això es reflecteix en la qualitat de les famílies hoste i en els col•legis.

Per què estudiar en un col•legi irlandès?

Irlanda amb raó s'enorgulleix de la qualitat dels seus col•legis i del nombre d'estudiants que accedeixen a la universitat. Té un dels percentatges més alts d'estudis acadèmics completats i d'estudiants inscrits en universitats de qualsevol país europeu. Encara que l'excel•lència acadèmica és la seva major prioritat, els col•legis també busquen fomentar altres interessos no acadèmics com els esports, el desenvolupament personal i altres activitats lúdiques. Qualsevol programa internacional d'estudis a Irlanda enriqueix a l'estudiant de diferents maneres, no només acadèmicament. També té a veure l'entorn – cultural, social, personal, educacional - i com aquest entorn els motiva a estudiar, a sentir-se feliços, a fer amics i a sentir-se com a casa.

Irlanda és coneguda per la seva hospitalitat, bellesa i tranquil•litat i és una opció molt atractiva per a qualsevol estudiant internacional que pensi a realitzar un Programa d'Estudis a l'estranger. La Literatura és una permanent passió d'aquesta nació que gaudeix amb la llengua anglesa.

USAESTATS UNITS
USA s'ha considerat tradicionalment com la mescla de gent procedent de tot el món i és cert però la diferència ara respecte al passat és que els americans són ara més conscients de les seves diferències – culturals, religioses, de costums i fins i tot en la llengua – tot això contribueix a fer-la única.

La imatge que tenim d'EUA és en gran part a través de la TV, les pel•lícules i la literatura – però això és només una part de la seva realitat. La vida a Amèrica és la mateixa que en qualsevol altra part- la família, els costums, els successos, les alegries i els problemes- que tots veiem en el dia a dia. És per això que un programa en Col•legi de secundària a Amèrica és com veure que tots vivim la mateixa vida però salvant les nostres diferències.

Per què estudiar en un col•legi nord-americà?

L'educació americana és coneguda per ser progressiva i innovadora i això conviu amb la tradició i la vida en comunitat en els nostres col•legis de secundària. Sigui quina sigui l'elecció que facis, amb el teu esforç i entusiasme i la nostra personalitat i experiència podràs triomfar i aconseguir les teves metes mentre aprens així com podràs viure una experiència única la qual cosa és possible als EUA.

CANADACANADÀ
Canadà, amb la seva reputació de ser un país amb diversitat cultural i tolerància té una llarga tradició a acollir a estrangers i fer-los sentir com a casa. Amb la seva prosperitat i diversitat supera als països més moderns per la seva varietat geogràfiques i per les seves ciutats i pobles multiculturals.

Amb una població inferior a EUA, sens dubte, ofereix grans oportunitats per a aquells que busquen un repte. El seu sistema educatiu i instal•lacions acadèmiques són els millors del món, una destinació ideal a escollir per estudiar a l'estranger.

Per què estudiar en un col•legi canadenc?

Canadà és un país que sempre està en els primers llocs del rànquing mundial i és conegut pel seu alt nivell de vida a més de ser un dels països més multiculturals. El seu sistema educatiu és dels de major qualitat i el seu accent és dels més fàcils d'entendre.

OPCIONS I EDATS DELS PROGRAMES

GRAN BRETANYA
 • Privats per a "Preparation School": de 8 a 13 anys
 • Col•legis Privats de dia o en règim d'internat: de 13 a 18 anys
 • Públics en règim d'internat: de 13 a 18 anys
 • Col•legi de dia públic: de 16 a 19 anys
IRLANDA
 • Col•legis públics/estatals: de 12 a 18 anys
 • Col•legis Privats en règim d'internat de 12 a 18 anys
 • Privats per a "Preparation School": en règim d'internat de 10 a 12 anys
ESTATS UNITS
 • Col•legis privats de dia o en règim d'internat: de 13 a 18 anys
 • Col•legi públic de dia: de 13 a 18 anys
CANADÀ
 • Col•legi públic de dia de 13 a 18 anys
 • Col•legi privat de dia o en règim d'internat de 13 a 18 anys

SISTEMES EDUCATIUS I EQUIVALÈNCIES

Regne UnitUSAIrlandaCanadà
1r ESOYear 81º Year SecundaryGrade 7Grade 7
2n ESOYear 92º Year SecundaryGrade 8Grade 8
3r ESOYear 103º Year SecundaryGrade 9Grade 9
4t ESOYear 114º Year Secundary
o Transition Year
Grade 10Grade 10
1n BATXILLERATYear 125º Year SecundaryGrade 11Grade 11
2r BATXILLERATYear 136º Year SecundaryGrade 12Grade 12

Allotjament

"Viure en una família"
Viure en una família et donarà una visió completa de com viu una altra cultura alhora que et facilitarà la immersió total en la llengua anglesa. Com a membre de la família compartiràs amb ells la seva vida diària i participaràs de les activitats familiars. Nosaltres seleccionem amb cura les famílies amfitriones i els estudiants per assegurar que aquesta part de la teva experiència a l'estranger sigui positiva i amb èxit. A més, la família et farà sentir ben acollit/a i amb ella viuràs records que t'acompanyaran per sempre. Pensa que no existeix la " típica" família amfitriona. Algunes estan formades per un matrimoni amb fills, unes altres són monoparentals i altres no tenen fills. Has d'estar preparat/a per integrar-te en qualsevol d'aquestes estructures familiars però recorda que nosaltres buscarem la millor opció d'allotjament segons les teves necessitats.

"Viure en un col•legi"
Els internats ofereixen una alternativa a l'opció d'allotjament en família per estudiants que desitgen integrar-se completament per si mateixos en l'experiència escolar. L'Internat ofereix una oportunitat única i ideal de viure en comunitat per estudiants extravertits, a qui els agrada l'esport i que s'adapten amb facilitat. Ofereixen un complet currículum acadèmic i d'activitats extra curriculars que ajudaran a cada estudiant a desenvolupar tot el seu potencial.

CONVALIDACIÓ

Tots els cursos són plenament convalidables pel Ministeri d'Educació i Ciència. L'alumne serà orientat sobre les assignatures que haurà de cursar així com sobre els requisits exigits. Enforex s'encarregarà de gestionar i realitzar tots els passos necessaris per a la convalidació del programa.

COORDINADORS

Al seu fill/a se li assignarà un coordinador local el qual serà el seu contacte per a tot tipus de suport i orientació al llarg del programa. Tots els nostres coordinadors tenen experiència en el camp de l'educació i intercanvi d'estudiants. Coneixen bé els col•legis on el seu fill/a estudiarà i les diferents localitats on viuran. Ells han estat formats pel nostre staff local i mantindran contacte regular amb el seu fill/a, col•legi i els responsables del seu allotjament. A més del coordinador, les nostres oficines estan a disposició per a qualsevol ajuda i/o suport que el seu fill/a necessiti al llarg del programa. La nostra experimentada plantilla està compromesa a proveir el més alt dels serveis per a vostè, el seu fill/a i l'agència local, amb la fi d'assegurar una experiència positiva i de gran benefici.

SERVEI DE TUTELA

Tutela significa que som responsables del rendiment, assistència i comportament de l'estudiant en el col•legi i la família. Quan sorgeix algun problema, la nostra organització s'encarrega de resoldre-ho. A més la tutela també inclou organitzar trasllats al principi i final del programa, allotjament de curta durada, obtenir els llibres de text i uniforme i altres necessitats administratives del programa. Aquestes funcions estan dutes a terme per l'equip de coordinadors

EL PROGRAMA INCLOU
En el col•legi, tots els nostres programes inclouen:

 • Selecció de col•legi
 • Pagament de quota del col•legi estàndard
 • Matriculació i registro del col•legi escollit
 • Notes finals escolars i documentació del Ministeri d'Educació
Les nostres tutories i programa de suport inclouen:
 • Assistència i suport del coordinador del coordinador local
 • Informes mensuals
 • Xerrada d'orientació a l'arribada al país
 • Contacto telefònic per a emergències (24 *h 7 dies a la setmana)
 • Assistència en l'obtenció de visats
 • Trasllats a l'arribada i en finalitzar el programa
 • Assistència amb uns altres possibles trasllats
 • Allotjament en una família o col•legi acuradament seleccionats (no en tots els programes, si us plau, demani més informació)
El nostre programa d'Internat inclou:
 • Allotjament en dormitori
 • Pensió completa
 • Allotjament en família durant els períodes oficials de tancament del col•legi (mid terms, caps de setmana)
El nostre programa d'Estada en Família inclou:
 • Habitació individual
 • Mitja pensió de dilluns a divendres (dinar no inclòs) (només en alguns programes)
 • Pensió completa dissabte i diumenge

No obstant la inclusió o exclusió de serveis varia en funció del país i de la modalitat de programa. Consultar segons opció seleccionada.

Preus

El cost del programa varia en funció del país seleccionat i de la modalitat de col•legi.

"TRIMESTRE ACADÈMIC"

Aquells alumnes que desitgin viure l'experiència de tenir una integració en un col•legi sense ser un any complet, poden optar per realitzar un trimestre acadèmic. El programa tindrà lloc durant el primer trimestre del curs i només és possible amb l'opció d'allotjament en família.

PER A TOTS DOS PROGRAMES SOL•LICITI EL "CATÀLEG DE ANY /I TRIMESTRE ACADÈMIC"

Contacta amb nosaltres