Campaments d'anglès

Campamentos de verano

ENFOCAMP programes a Espanya, ofereix a Barcelona, Madrid, Marbella, Salamanca i València un programa Residencial Internacional durant l'estiu per a joves espanyols i de la resta del món que vulguin aprendre un idioma – anglès o espanyol – i gaudir d'unes veritables vacances al nostre país practicant tot tipus d'esports i participant en un sense fi d'activitats culturals, tallers, excursions, festes, etc.

El que fa únic el nostre programa és el seu ambient internacional, ja que el 40% dels seus participants procedeixen de més de 32 nacionalitats que vénen a Espanya per aprendre espanyol i relacionar-se amb els nostres joves. Aquest marc multicultural proporciona l'ambient ideal perquè l'aprenentatge d'idiomes – 4 hores d'anglès o espanyol (5 hores al Programa Albergue)- i l'intercanvi de cultures enriqueixin als nostres estudiants d'una forma natural i continuada.

Totes les activitats es desenvolupen sota la supervisió de monitors especialitzats i altament qualificats, els esports d'aventura que inclou el programa són: ràfting, hípica, rocòdrom, tir amb arc, canoes de llac, bus-bob, tirolina, pont tibetà, quads, pujades i baixades de riu, etc.

Destinacions

BARCELONA

Campament barcelona
Els acampats que participen en els nostres programes a Barcelona gaudeixen una ciutat que té una mica de tot: platges mediterrànies, dotzenes de museus, parcs verds i totes les atraccions culturals d'una de les ciutats europees més admirades. Centre principal de la moda, la música, la cuina i les arts del país, els nostres estudiants podran gaudir de tot això al mateix temps que gaudeixen de la tranquil•litat d'una ciutat marítima. El nostre campament d'estiu a Barcelona està situat al peu de la muntanya de Tibidabo. És una zona residencial de la ciutat de Barcelona plena de xalets i zones verdes.

MADRID
Campament MadridMadrid és una de les destinacions preferides pels estudiants, no només per l'experiència que suposa residir en una ciutat tan inesgotable i fascinant, sinó també per la qualitat general del nostre campament. Aquest es desenvolupa a la prestigiosa Universitat Francisco de Vitoria, emplaçada als afores immediats de Madrid, una zona estudiantil envoltada de zones verdes i molt tranquil•la que no deixa d'estar molt prop del centre de la ciutat. Disposa d'una moderna residència de gran nivell, a més de les instal•lacions esportives i lúdiques que mai han de faltar en un campament d'estiu, com ara piscina, gimnàs o saló d'audiovisuals

MARBELLA

Campament MarbellaCampament MarbellaCampamento Marbella
Marbella AlbergueMarbella AlboranMarbella Aleman
En aquest cas existeixen tres possibilitats. Pels més petits el Col•legi Aleman, situat dins una de les millors urbanitzacions de la zona anomenada “Elviria” i a uns 12 Km. del centre de Marbella i per als majors existeixen dues opcions: el Col•legi Alborán, col•legi de reconegut prestigi situat a 8 Km. del centre de Marbella i a només 15 minuts caminant de la platja i el Col•legi Albergue, situat al centre de la ciutat i on s'inclouen quatre hores d'anglès o espanyol.

SALAMANCA
Campament SalamancaDeclarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat i triada com a Capital Europea de la Cultura en el 2002, Salamanca és l'enclavament perfecte per gaudir d'unes vacances. El nostre impressionant col•legi es troba situat a centre històric i alberga en el seu interior el Claustre i l'Església de les Bernardas, monument del segle XVI, considerat un dels exemples més preciosos de l'arquitectura Plateresca de Salamanca.

VALÈNCIA
Campament ValenciaSituat en la costa mediterrània, el col•legi es troba situat a la zona universitària, a uns minuts caminant de la platja i ben comunicat amb el centre històric de la ciutat. Entre les seves sales compta amb una aula d'Internet, de música, de vídeo i TV i sala de conferències. A més, ofereix servei de bugaderia i posseeix àmplies instal•lacions esportives. Les habitacions són dobles amb bany i connexió a Internet.

Edats i dates

Poden assistir al programa estudiants entre 5 i 18 anys dividits en tot moment en diferents grups d'edats i activitats:

GRUP A: de 5 a 10 anys
GRUP B: d'11 a 12 anys
GRUP C: de 13 a 14 anys
GRUP D: de 15 a 18 anys

Els alumnes tindran l'oportunitat de participar 2, 3, 4, 6 o 8 setmanes durant els mesos de juny, juliol i agost.

32 Nacionalitats

La finalitat d'aquests programes és l'aprenentatge d'idiomes dins d'un ambient internacional que faciliti la interrelació dels alumnes de diferents nacionalitats (més de 32 nacionalitats), dels quals un 60% són espanyols i l'altre 40% estrangers.

Classes d'idiomes

Classes d'idiomes

Les classes d'idiomes tenen lloc de dilluns a divendres al matí, amb quatre lliçons diàries de 45 minuts cadascuna. Són impartides per professors especialitzats en l'ensenyament d'anglès o espanyol com a segona llengua, sempre en grups reduïts amb un màxim de 14 alumnes per aula. Hi ha 6 nivells diferents, des de principiants fins a avançats. En finalitzar el curs, tots els estudiants rebran un informe pedagògic.

Allotjament

Els estudiants residiran en els mateixos col•legis residencials, en habitacions compartides per diversos estudiants (separats per sexe i edats). El règim alimentari és de pensió completa i inclou 3 menjars al dia amb un menú força variat .

Programa d'externs

Tots aquells que prefereixin dormir a casa i passar el cap de setmana amb la família, poden participar d'aquest programa sense necessitat d'allotjar-se en el col•legi. L'estudiant assistirà de dilluns a divendres a les classes d'anglès o espanyol i participarà de totes les activitats i esports programats amb la resta dels residents. L'horari comença a les 9.15 i finalitza a les 20.00. Inclou el dinar i el berenar. Preguem que consultin el servei de ruta disponible.

Activitats esportives, recreatives i culturals

Esportives: natació, futbol, bàsquet, handbol, voleibol, tir amb arc, bàdminton, equitació, beisbol...

Recreatives: festes i concursos, olimpíades, barbacoes, projeccions de vídeos, discoteca en el mateix col•legi, nit de talents, platja, etc.

Tallers: teatre, cuina, murals, dansa, flamenc, marionetes, treballs manuals, socorrisme, música, tècniques d'aire lliure, etc.

Activitats Campamenttreballs manuals campamentDeportes Campamentos

Excursions

Tots els nostres estudiants realitzaran quinzenalment almenys dues excursions de mig dia i una de dia complet, alguns exemples:

BARCELONA: Dia complet: Sitges, Tarragona... o de mig dia: Poble espanyol, Parc d'atraccions de Tibidabo, Parc Güell...

MADRID: Dia Complet: Toledo, Àvila, Segòvia Salamanca... o de mig dia: L'Escorial, Aquapark, City tour per Madrid...

MARBELLA: Dia Complet: Sevilla, Granada, Tarifa, Ronda... o de mig dia: Port Banús, Mijas, Sierra de las Nieves, Aquapark...

SALAMANCA: Dia Complet: Àvila, Segòvia, Madrid, Portugal... o de mig dia: Alba de Tormes, City tour per Salamanca (Casa de las Conchas, Universitat...)

VALÈNCIA: Peníscola, Benidorm, Gandia, Sagunt, Alacant, Albufera, El Saler, tour per la ciutat de València...

Contacta amb nosaltres