Estudia francès, anglès, italià o alemany a Suïssa

Destinacions a Suïssa

Estudia francès, alemany, italià i anglès a Suïssa

Estudia a Suïssa

Situat en la part oest d'Europa i compartint fronteres amb Alemanya, França, Itàlia, Àustria i Liechtenstein,

Suïssa és un territori que abasta tots els contrastos d'un continent sencer dins d'un sol país. 

Té tres principals regions lingüístiques i culturals - la francesa, la italiana i l'alemanya - el que fa que Suïssa sigui un país de gran riquesa a més d'un lloc idoni per a l'estudi del francès, italià o alemany. Pels nostres estudiants d'idiomes, hem seleccionat ciutats que considerem tan aptes per als estudis com representatives de la seva regió corresponent.

El famós paisatge de Suïssa és realment espectacular i serveix  d'entorn perfecte pels nostres estudiants. Està caracteritzat pels espectaculars Alps, una cadena muntanyenca que cobreix gairebé dos terços de la geografia del país, a més de valls precioses, verdes pastures i vessants i grans llacs que serveixen com a miralls per a la naturalesa a la seva al voltant.

Amb un ambient internacional i divers, una infinitat d'atractius, ciutats úniques, paisatges incomparables, oportunitats de practicar tot tipus d'activitats a l'aire lliure i molt més, Suïssa és una destinació meravellosa per a l'aprenentatge d'idiomes. Si vols aprendre italià, francès, alemany o anglès mentre descobreixes els tresors naturals i culturals que t'ofereix Suïssa, Enfolang pot convertir els teus somnis lingüístics i culturals en realitat!

Contacta amb nosaltres