Curs d'italià a Ascona, Suïssa

ASCONA

Estudiar en Ascona

A la vora del Llac Maggiore, al peu dels Alps i d'altitud relativament baixa, gaudeix d'un clima mediterrani i importa un sabor italià a Suïssa. La població d'Ascona pot considerar-se un centre regional d'art: en els seus carrerons abunden les galeries i els comerços d'artesania. La comunitat d'artistes i intel·lectuals que va habitar Ascona a principis del segle XX va abraçar el moviment naturalista i va acollir durant un temps a Lenin en el seu exili. Ascona té una població de 6.000 habitants.

Edat dels participants

De 13 a 17 anys

Dates i durada dels cursos

Els estudiants poden incorporar-se qualsevol diumenge entre el 6 de juliol i el 9 d'agost, amb una durada mínima del programa de 2 setmanes.
Arribada els diumenges i sortida els dissabtes

Centre acadèmic

El programa té lloc en el prestigiós “Collegio Papio”, un impressionant edifici del segle XVI separat pocs minuts de la riba del llac Maggiore, situat al cantó italià de Suïssa, on l'anglès és el seu segon idioma. Totalment renovat, aquest col·legi ofereix aules de primera qualitat, sala d'ordinadors amb accés gratuït a Internet, un auditori, sala de jocs, piscina, pista de bàsquet i voleibol així com altres facilitats esportives que fan que sigui un dels millors col·legis de la zona.

Classes

Tots els estudiants realitzaran una prova de nivell el primer dia. Els cursos s'imparteixen als matins de dilluns a divendres. Els estudiants poden triar entre 20 o 25 lliçons i classes d'anglès o italià. Els alumnes que desitgin millorar encara més la seva conversa poden optar pel programa "Conversa Plus" que inclou 2 lliçons setmanals orientades solament a la conversa. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en habitacions dobles o quàdruples amb bany privat, segons distribució de l'escola i en règim de pensió completa cada dia de la setmana.
La residència "Casa Santa Amalia" es troba a només 200 metres de l'edifici principal on reben les classes.

Activitats, esports i excursions

El col·legi ofereix un variat programa d'activitats diari, així com excursions als llocs turístics més populars tot això controlat per un equip de monitors preparat per a això.

Els alumnes tindran l'oportunitat de practicar bàdminton, bàsquet, natació, escalada i ping- pong entre altres esports així com de visitar les destinacions més destacades de la zona com Lugano, els Tres Castells de Bellinzona, el Llac Maggiore o la Muntanya Tamaro.

L'escola també ofereix, a més, un variat programa opcional on els estudiants podran triar algunes activitats no incloses en el preu.

Opcions Prèmium +

Si l'alumne ho desitja, pot triar entre una de les següents activitats, que realitzarà 3 tardes per setmana: tennis, vela, teatre, ball.

Trasllats

Els trasllats inclosos en el preu contemplen l'arribada els diumenges i la sortida els dissabtes entre les 10:00 i les 17:00 hores. Fora d'aquest horari els trasllats tenen suplement.

Preus

ITALIÀ GENERALPREMIUM +
20
lliçons
25
lliçons
20
lliçons
25
lliçons
2 setmanes 2.435 € 2.525 € 2.565 € 2.655 €
3 setmanes 3.265 € 3.460 € 3.535 € 3.520 €
4 setmanes 4.185 € 4.495 € 4.555 € 4.435 €
Setmana extra 985 € 1.030 € 1.055 € 1.110 €


El preu inclou:

 • Trasllat col·lectiu des de i cap a l'aeroport de Milan Malpensa*.
 • Curs  seleccionat i classes
 • Material acadèmic
 • Allotjament en residència en règim de pensió completa
 • Programa complet d'activitats i excursions
 • Supervisió constant per part dels monitors bilingües
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Tramitació i gestió del programa
 • Certificat d'assistència
 • Motxilla d'Enforex 

*Els trasllats inclosos en el preu consideren l'arribada els diumenges i la sortida els dissabtes entre les 10:00 i les 17:00 hores.

Opcional:

 • Classes particulars: 245€/setmana
 • Trasllats fora dels horaris establerts: 210€/setmana
 • Servei d'UM en l'aeroport: 50€

Altres destinacions a Suïssa

Contacta amb nosaltres