Estudia alemany a Alemanya

Destinos en Alemania

Estudia alemany a Alemanya

Estudia a Alemanya

Situada en el cor d'Europa, Alemanya comparteix fronteres amb un gran nombre de països: Dinamarca, Polònia, República Txeca, Àustria, Suïssa, França, Luxemburg, Bèlgica i els Països Baixos. És un país de mil i una cares que ofereix al viatger milers d'atraccions i sorpreses, tan naturals com urbanes: castells de pel•lícula, frondosos boscos, petites ciutats medievals, carrers per als vianants plens de vida. Ple de bellesa i personalitat, és un marc ideal per aprendre un idioma tan interessant com és l'alemany.

Conegut històricament com a "Das Land der Dichter und Denker" (la terra de poetes i pensadors), és la terra natal de figures tan conegudes com Ludwig van Beethoven, Immanuel Kant, Richard Wagner, els germans Grimm i Karl Marx. Avui dia és un paradís cultural en què trobaràs exemples meravellosos d'arquitectura - tant tradicional com moderna -, costums, museus, festivals - com ara l'Oktoberfest - i molt més. Alemanya no defraudarà els amants de la naturalesa. Els seus paisatges espectaculars inclouen les costes pintoresques del Mar del Nord, boscos impressionants, grans llacs, muntanyes, grans valls travessades per rius i molt més.

Oferim programes d'idiomes per a joves en diverses ciutats, totes elles emblemàtiques però amb característiques molt diferents, per assegurar-nos que cada alumne pugui aprendre alemany en el seu entorn ideal; tria la teva i embarca't en aquesta gran aventura!

Contacta amb nosaltres