Cursos d'alemany d'estiu a Aschaffenburg, Alemanya

ASCHAFFENBURG I POSTDAM

Estudia a Aschaffenburg

Aschaffenburg: Situada a 40 quilòmetres de Frankfurt, aquesta mediana ciutat de 70.000 habitants i 1.000 anys d'antiguitat ofereix tota la seguretat i atraccions que necessiten els nostres estudiants.
Cal destacar que la majoria dels seus carrers són per als vianants. Lluís I de Baviera va denominar la ciutat "Niça bavaresa". Amb aquesta definició es referia sobretot al seu clima agradable i temperat a més de la seva bellesa.

Postdam es troba a només 35 quilòmetres de Berlín i des de 1990 és Patrimoni de la Humanitat. Amb una població aproximada de 160.000 habitants, és la capital de l'Estat de Brandenburg, i un important centre educatiu i científic. Es tracta d'una de les ciutats més boniques d'Europa.

Edat dels participants

De 12 a 16 anys

Dates de començament dels cursos

Aschafffenburg: 23 i 30 de juny; 7, 14 i 21 de juliol. Tanca el 3 d'agost i no admet principiants absoluts.
Postdam: 22 i 29 de juny; 6 i 13 de juliol. Tanca el 26 de juliol.
Per a tots dos programes les arribades són els diumenges i les sortides els dissabtes

Durada dels cursos

2 a 5 setmanes

Centre acadèmic

Des de fa més d'11 anys els centres reben, tots els estius, estudiants de diferents nacionalitats. Els centres compten amb nombroses aules, sales d'estudiants, laboratori d'idiomes i biblioteca. Se situen al centre de la ciutat des d'on s'accedeix fàcilment a cinemes, cafeteries, parcs i diferents atraccions de la ciutat.

Classes

El curs inclou 20 lliçons d'alemany general a la setmana en grups de 15 estudiants com a màxim.
Les classes es distribueixen en 4 lliçons diàries als matins de dilluns a divendres. Tots els alumnes realitzaran el primer dia una prova de nivell que determinarà el grup on seran situats. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe. No s'accepten estudiants amb nivell principiant absolut.

Allotjament

Les famílies, minuciosament seleccionades, donen l'oportunitat a l'estudiant de descobrir l'estil de vida alemany, i de posar en pràctica l'après en classe. En cada família hi haurà un únic estudiant de parla hispana. Els estudiants residiran en habitacions dobles en règim de pensió completa i es troben de 20 a 40 minuts en transport públic del centre acadèmic. Hi ha l'opció d'habitació individual per a aquells que la prefereixin.

Activitats, Esports i Excursions

Els cursos inclouen un programa complet d'activitats, esports i excursions que setmanalment realitzen els estudiants. En total, el programa inclou 4 activitats de tarda i una excursió de dia complet els dissabtes.
Els estudiants que realitzin el curs en Asschaffenburg visitaran destinacions com ara Frankfurt, Würzburg ó Klingenberg. Els alumnes de Postdam visitaran ciutats com ara Berlín, Leipzig, Rostock/Warnemünde o Stralsund.

Preus del programa

20 lliçons
2 setmanes1.685€
3 setmanes2.045€
4 setmanes2.415€
5 setmanes2.805€

*Suplement habitació individual: 75€ / setmana
*Suplement nit extra: 60€ / setmana
*Servei UM aeroport: 50 €/trajecte


El preu inclou:

 • Bitllet d'avió
 • Trasllats des de i cap a l'aeroport de Frankfurt o Berlín
 • 15 lliçons setmanals de classe d'alemany en grups reduïts
 • Material acadèmic
 • Allotjament en famílies en règim de pensió completa
 • Programa complet d'activitats i esports
 • Certificat d'assistència
 • Assistència de monitors locals
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Motxilla d'Enforex
 • Tramitació i gestió del programa

Altres cursos a Alemanya

Contacta amb nosaltres