Estudia francès a França

Destinacions a França

Estudia francès a França

Estudiar en Francia

Limitant al nord-est amb Espanya, França és una de les destinacions turístiques més populars pel seu clima, la seva gran cultura, la seva gastronomia i la seva alta qualitat de vida.

França és un dels països més grans, pròspers i avançats d'Europa, a més d'un dels més influents a escala internacional. És també el país més visitat del món, un fet que no sorprèn a ningú quan tenim en compte la seva arquitectura esplèndida, la seva gastronomia famosíssima, la seva llarga història, els seus museus magnífics i la seva diversitat incomparable.

Des dels carrers romàntics de París fins als poblets més desconeguts, la diversitat de les ciutats de França fa que cada destinació ofereixi una experiència totalment diferent i que cada persona pugui trobar el seu entorn ideal. La diversitat present a les ciutats també es reflecteix en els seus meravellosos paisatges que varien des de les muntanyes nevades de l'Alta Savoia fins a la costa rocosa de Normandia, els pintorescs pujols ondats i verdes de l'interior, i les platges i campanyes mediterrànies de la famosa Costa Blava.

Si vols estudiar i practicar francès a França, t'oferim una selecció de les ciutats més boniques i interessants. Hi ha una ciutat ideal per a tots, així que tria la teva i matricula't avui!

Contacta amb nosaltres