Curso de francès a Niça

NIÇA

Estudiar en Niza

La capital de la costa blava és coneguda pel seu benèvol clima. És una vila moderna amb moltíssima activitat, ideal per als amants de la platja i les activitats a l'aire lliure. És la cinquena ciutat quant a població de França i la segona ciutat més visitada. Destaca el seu centre històric i, evidentment, els quilòmetres de platja que posseeix. Mònaco i Canes es troben a només 30 minuts amb tren. s

Edat dels participants

De 15 a 17 anys

Data i durada dels cursos

De 2 a 9 setmanes, qualsevol diumenge comprès entre el 22 de juny i el 23 d'agost.
Arribades els diumenges i sortides els dissabtes.

Centre acadèmic

El programa té tres campus diferents, tots ells situats al centre de la ciutat. Acreditat per diferents organismes internacionals, és l'escola més gran d'ensenyament del francès a estudiants internacionals de la ciutat de Niça.

Segons la preferència de l'alumne podrà optar per estar al costat de la platja o al centre de la ciutat. En tots els casos els alumnes gaudiran d'àmplies instal·lacions acadèmiques i d'allotjament.

Els alumnes que resideixin en família rebran les classes al campus "Parc Imperial".

Classes

El primer dia de classes tots els estudiants realitzaran de forma obligatòria una prova de nivell que determinarà el nivell de francès de cada alumne. El programa inclou 20 o 28 lliçons setmanals de francès Els alumnes rebran classes impartides per professors nadius i titulats en grups d'un màxim de 15 participants. Cada lliçó equival a 45 minuts reals de classe.

Allotjament

Els estudiants s'allotjaran en família o en el mateix campus en règim de pensió completa cada dia de la setmana. Els alumnes allotjats en família residiran en habitació doble compartida amb un altre estudiant internacional mentre que els alumnes que s'allotgin en el campus, en funció del mateix, podran ser individuals (Jean Médecin), dobles (Estienne d´Orves) , triples o quàdruples (Parc imperial).

Activitats, esports i excursions

El programa inclou un variat i complet programa d'activitats culturals principalment així com esportives: tallers de teatre, taller de vídeo, taller de grafiti, nits de pel·lícules, nits d'espectacles, cursos de "hip-hop", cursos d'arts marcials, voleibol, futbol, bàsquet, tennis de taula, patinatge són alguns dels exemples. Setmanalment els estudiants realitzaran una excursió de mig dia i una excursió de dia complet. Les excursions de dia complet es realitzen els dissabtes.

Esports opcionals

Tennis:15 hores a la setmana impartides per entrenadors acreditats per la Federació Francesa del Tennis (FFT).

Vela: el programa inclou 5 tardes per setmana i està impartit per monitors professionals (preparadors de l'examen internacional) del Club de Vela Poseidon 5 situat al port de Niça. 

Monitors i Informació

Els estudiants en tot moment estan assistits per monitors locals.

Trasllats

Els estudiants seran recollits per personal de l'escola a l'aeroport de Niça així com els acompanyaran el dia de retorn.

Preus

Família o Residencial
20 LLIÇONS 28 LLIÇONS
2 setmanes 2.045 €2.125 €
3 setmanes 2.620 €2.740 €
4 setmanes 3.165 €3.330 €
Setmana extra 605 €645 €

El preu inclou

  • Bitllet d'avió d'anada i tornada en vol regular.
  • Trasllats des de i cap a l'aeroport
  • Classes segons elecció.
  • Allotjament segons elecció en règim de pensió completa
  • Material acadèmic
  • Assegurança d'assistència i accidents
  • Programa complet d'activitats, esports i excursions
  • Assistència de monitors en tot moment
  • Certificat del curs
  • Tramitació i gestió del programa i motxilla d'Enforex 

Opcional
Classes particulars: 180 €/setmana (5 hores a la setmana compatibles únicament amb el curs de francès general)
Habitació individual en família: 75 €/setmana

Altres destinacions a França

Contacta amb nosaltres