Estudia italià a Itàlia

Destinacions a Itàlia

Estudia italià a Itàlia

Estudiar a Itàlia

Gràcies a la seva cultura i el seu idioma, la península d'Itàlia és sense cap dubte el lloc idoni per a l'estudi de l'italià. Bressol de l'art i de la cultura amb segles d'història, les ciutats d'Itàlia tenen una herència única. El país està replet de grans obres d'art i monuments famosos i històrics; de fet, té més llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que a qualsevol altre país.

A més de monuments procedents de tota la trajectòria de la història, Itàlia té fama per la seva gastronomia, els seus museus i els seus paisatges diversos. Quan estudiïs italià amb Enfolang, tindràs l'oportunitat d'aprendre i practicar l'italià mentre descobreixes els plats més famosos, els paisatges més espectaculars, els monuments més increïbles, les obres d'art que només se solen veure en els llibres i molt més. Creu-nos: és impossible visitar Itàlia una vegada i no desitjar tornar-hi.

Si vols aprendre italià, és lògic voler passar un temps estudiant l'idioma i experimentant tot allò que ho fa especial: la naturalesa, l'art, la moda, l'arquitectura, la literatura, la història i una infinitat de coses més. Descobreix-ho tot amb nosaltres!

Contacta amb nosaltres