Estudia anglès a Irlanda

Destinacions a Irlanda

Estudia anglès a Irlanda

Estudiar a irlanda

Irlanda, que es troba al nord-oest de l'Europa continental i envoltada per una multitud d'illes petites, és un país famós pel seu caràcter animat, la seva multitud d'activitats culturals, les seves costes espectaculars, els seus pobles captivadors i els seus paisatges pintats de verd.

La cultura irlandesa és una fascinant mescla del modern i el tradicional. La llengua irlandesa encara es conserva, sobretot a la part oest del país, mentre la música irlandesa gaudeix d'una popularitat mundial, la iconografia tradicional celta es veu pertot arreu i el futbol gaèlic és l'esport més popular del país. Malgrat tot, aquests aspectes tradicionals d'Irlanda coexisteixen harmoniosament amb aspectes culturals més moderns i internacionals: la música pop, grans equips de futbol i rugbi, ciutats modernes, grans universitats etc.

Si vols estudiar i practicar anglès i la cultura irlandesa et crida l'atenció, t'assegurem que Irlanda no et defraudarà. A més de l'anglès, estaràs envoltat de paisatges espectaculars, pobles pintorescs i gent acollidora que et farà sentir com a casa. Amb Enfolang pots estudiar en una selecció de destinacions, una mescla de ciutats i pobles, que considerem tant emblemàtics com a òptims per a l'aprenentatge d'anglès. Prepara't als seus paisatges espectaculars, els seus meravellosos esdeveniments culturals i les seves ciutats captivadores. El que diferencia a Irlanda és la seva colpidora bellesa del paisatge i el seu ampli somriure que li dóna la benvinguda a la seva arribada.

Contacta amb nosaltres