Camp Clongowes - Aprendre anglès

CAMP CLONGOWES (DUBLÍN)

Estudiar a Clongowes

Situat a 30 milles de Dublín en plena campanya irlandesa, Camp Clongowes ofereix una oportunitat única de combinar l'esport amb l'aprenentatge de l'anglès.

El col·legi, inaugurat en 1814 com un dels majors col·legis residencials d'Irlanda, combina perfectament edificacions originals amb típica forma de castell amb modernes i noves instal·lacions. Ofereix als nostres alumnes àmplies i modernes aules, espaiosos dormitoris, un modern menjador, pistes de tennis, camp de futbol, gimnàs cobert, sales de televisió, llits elàstics i taules de ping-pong entre unes altres.

Edat dels participants

De 10 a 17 anys.
Es dividiran en 2 grups d'edats: de 10 a 13 anys i de 13 a 17 anys.

Dates i durada dels cursos

L'estudiant podrà incorporar-se qualsevol dissabte entre el 28 de juny i el 26 de juliol. L'arribada serà els dissabtes i la sortida els dissabtes.
La durada del programa pot ser de 2, 3 o 4 setmanes.

Programa

EEl programa base està ideat perquè els joves tinguin la possibilitat d'aprendre i practicar multitud d'activitats esportives i/o recreatives. Dels 250 participants uns 80 alumnes són irlandesos mentre que els altres alumnes són estudiants internacionals.

El campament està dividit en diferents grups d'edats segons l'opció de programa seleccionada. Els joves estrangers que participin en el campament poden triar entre els diferents programes que s'ofereixen, tenint la possibilitat de practicar l'anglès durant tot el dia. Les opcions són:

 • Multiactivitats: sense classes d'anglès, només activitats i esports durant tot el dia com ara escalada, tirolina i caiac, entre d'altres, s'alternen amb esports més tradicionals (futbol, tennis, disc volador, etc.) i activitats creatives (treballs manuals, joieria, pintura corporal, teatre, etc.).
 • Multiactivitats + Especialització d'esports o Activitats: per aquells joves que desitgen dedicar algunes hores del dia a la pràctica i/o aprenentatge d'un esport en concret. Setmanalment 4 mig dies dedicats a l'esport d'elecció. El Multi Activity Camp ocupa la resta del seu temps. La pràctica de l'idioma està garantida.
 • Les opcions d'especialització d'esports o activitats són:
  • Pony Camp: de 10 a 17 anys
  • Golf: de 10 a 17 anys
  • Tennis: de 10 a 17 anys
  • Esports Aquàtics: de 10 a 17 anys
  • Star Factor: de 10 a 17 anys
  • Rugbi: de 10 a 17 anys
 • Anglès + Multiactivitats (de 10 a 17 anys): 15 hores setmanals en grups reduïts. Les classes, impartides per professors especialitzats, són molt dinàmiques i participatives. Les classes s'imparteixen als matins perquè a les tardes gaudiran del programa de multiactivitats.
 • Anglès + Especialització d'esports o Activitats (de 10 a 17 anys): opció que combina un curs d'anglès de 15 hores setmanals amb el programa esportiu que esculli de cada participant. Els 4 mig dies dedicats a l'esport triat permetran als joves millorar sensiblement tant en l'àmbit esportiu com lingüístic.

Tots els esports són impartits per instructors i entrenadors professionals nadius altament qualificats, en grups de diferents edats i nivells de coneixement. Es desenvolupen en excel·lents instal·lacions (moltes d'elles pertanyents al col·legi), a tots els nivells i al costat de joves natius. Totes les opcions dediquen setmanalment 4 mig dies (aproximadament 12 hores) a la pràctica esportiva.

Allotjament

Els estudiants s'allotgen en les residències del col·legi, en habitacions d'individuals, dobles, triples o quàdruples amb banys compartits i en règim de pensió completa. L'habitació serà assignada per la organització irlandesa.

Activitats, esports i excursions

El programa es complementa amb una excursió de dia complet per setmana a Dublín i altres destinacions d'interès així com amb una excursió de mig dia per setmana i un divertit programa d'activitats recreatives després del sopar.

Monitores e información

Els estudiants en tot moment estan acompanyats per monitors locals.                

A la seva arribada els estudiants seran rebuts pels monitors locals i de la mateixa manera els assistiran el dia del retorn.

Preus

Programes sense classes d'anglès

2 setmanes 3 setmanes
Multi Activity Camp1.435 €1.885 €
Multi Activity Camp+
Pony Camp
1.745 €2.345 €
Multi Activity Camp +
Golf
1.765 €2.380 €
Multi Activity Camp+
Tennis
1.495 €1.975 €
Multi Activity Camp+
Esports Aquàtics
1.675 €2.235 €
Multi Activity Camp+
Futbol
1.435 €1.885 €
Multi Activity Camp +
Star Factor
1.585 €2.105 €
Multi Activity Camp +
Rugbi
1.435 €1.885 €

Programes amb classes d'anglès

2 setmanes 3 setmanes
Anglès+ Multi Activity Camp1.815 €2.455 €
Anglès+ Pony Camp 2.095 €2.875 €
Anglès+ Golf2.095 €2.870 €
Anglès+ Tennis1.850 €2.505 €
Anglès+
Esports Aquàtics
2.055 €2.815 €
Anglès + Futbol1.845 € 2.505 €
Anglès+ Star Factor1.955 € 2.660 €
Anglès+ Rugbi1.845 €2.505 €


El preu inclou:

 • Trasllats des de i cap a l'aeroport de Dublín
 • Allotjament en el col·legi en règim de pensió completa
 • Una excursió de dia complet per setmana a Dublín
 • Una excursió de mig dia per setmana
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Programa esportiu i activitats segons elecció
 • Assistència de monitors locals en tot moment
 • Certificat del curs
 • Motxilla d'Enforex 
 • Tramitació i gestió del programa

*Consultar altres preus

Altres destinacions a Irlanda

Contacta amb nosaltres