Curs d'anglès a Blackrock

BLACKROCK (DUBLIN)

Estudiar en Blackrock

Blackrock és un districte de Dublín. Es tracta d'una àrea residencial majoritàriament i està localitzada a 8 Km. al sud del centre de la ciutat de Dublín. La ciutat rebre el seu nom de la roca negra que hi ha a la riba de la platja i que marca els límits de la ciutat.

Aquest petit poble és un exemple de seguretat dins d'Irlanda pres com a referència per moltes altres localitats, motiu que ens ha portat a seleccionar-ho com a destinació pels més joves.

Edat dels participants

Residencial: de 11 a 15 anys        
Família: de 12 a 16 anys

Dates i durada dels cursos

3 setmanes: de l'1 de juliol al 22 de juliol

Centre acadèmic

Blackrock College, que inclou Willow Park, és un ampli complex educacional. Disposa d'àmplies extensions de parcs i camps de jocs d'uns 64 acres i una magnífica vista de la Badia de Dublín. L'escola es va fundar originàriament en 1860. Part d'aquest ampli complex inclou "The Castle", una històrica construcció construïda en 1780 i anomenada formalment Williamstown Castle. El col·legi està situat al costat de l'estació de tren Booterstown DART i el centre de la ciutat està a només 10 minuts amb tren o a 25 minuts amb autobús.

Ofereix: piscina climatitzada, nombrosos camps de joc per soccer (futbol anglès) i rugbi, pista de tennis, pistes d'atletisme (sobre herba), bàsquet i pista de voleibol i jocs de taula. Els estudiants han de portar la seva pròpia raqueta.

Classes

20 lliçons setmanals en grups reduïts (màxim de 15 estudiants). A la seva arribada al centre tots els estudiants realitzaran un test de nivell obligatori que determinarà el nivell d'anglès de cada participant.
Les 20 lliçons (cada lliçó 45 minuts) es distribueixen a raó de 4 lliçons diàries de dilluns a divendres que inclouen gramàtica, vocabulari, conversa, lectura i comprensió.     
Tenen horari “ Ziga-zaga”, ja que una setmana són al matí i la setmana següent a la tarda.

Allotjament

Al mateix col·legi: els estudiants s'allotjaran en habitacions triples o quàdruples encara que pels més petits hi ha algunes habitacions de fins a un màxim de 6 a 8 alumnes.
Amb famílies irlandeses: on els estudiants residiran en habitació doble que compartiran amb altres estudiants internacionals. Les famílies es troben a una curta distància amb autobús del centre acadèmic motiu pel qual  els alumnes tenen inclosa la Targeta de transport local, ja que algunes d'elles es localitzen de 10 a 30 minuts amb autobús local.
El règim alimentari en ambdues opcions d'allotjament és de pensió completa cada dia de la setmana.

Activitats, esports i excursions

El programa inclou un variat i complet programa d'activitats tant després de les classes com després del sopar (els estudiants en família tenen dues activitats per setmana després del sopar i els estudiants en residència cada dia). Els estudiants practicaran diferents esports, gaudiran de projeccions de pel·lícules, concursos o festes internacionals... El programa inclou a més dues excursions de mig dia per setmana a destinacions com ara Dublín, Bray, Dun Laoghaire, etc. i una excursió de dia complet per setmana a ciutats com Glendalough o Kilkeny.

Monitors i informació

Els estudiants en tot moment estaran acompanyats per monitors espanyols i per monitors nadius.

Preus

3 setmanes
Residencial2.505  €
Família2.395 €


El preu inclou:

 • Bitllet d'avió d'anada i tornada en vol regular
 • 20 lliçons setmanals de classe
 • Allotjament en règim de pensió completa
 • Material acadèmic
 • Targeta de transport local para los alumnes amb allotjament en família
 • Assegurança d'assistència i accidents
 • Programa complet d'activitats i esports
 • 1 excursió de mig dia per setmana
 • 1 excursió de dia completo por setmana
 • Assistència de monitors en tot moment
 • Certificat del curs
 • Tramitació i gestió del programa
 • Motxilla d'Enforex 

Altres destinacions a Irlanda

Contacta amb nosaltres