Curs de xinès a Xina

Destinacions a Xina

Estudia xinès a Xina

Estudia xinès a Xina

La màgia de Xina està en tota la seva immensa geografia, des dels pobles més remots que encara conserven les seves tradicions mil•lenàries fins a les urbs més poblades del planeta que adopten cada vegada més els costums més moderns.

Immens i ple de diversitat, Xina és el país més poblat i el tercer país més gran del món. Vagis on vagis, trobaràs paisatges impressionants, des de les muntanyes de l'Himalaia fins a les valls del riu Yangzi, l'Altiplà Tibetà, les 5.000 illes i la costa del Mar de Xina Oriental.

Avui dia, a la nostra cultura ens arriben nombrosos rastres de l'enigmàtica cultura xinesa. Qui no ha sentit parlar del feng sui, el tai chi, la medicina tradicional o el taoisme? Participar en un programa d'idiomes a Xina et donarà l'oportunitat d'aprendre i practicar xinès mentre vas coneixent tots els elements fascinants de la seva cultura: l'arquitectura - tan tradicional com moderna-, les tradicions, el menjar, l'art, la cal•ligrafia, la religió, l'estil de vida i molt més.

Impossible de descriure d'un sol traç, Xina és tot un món que cal experimentar i veure amb els teus propis ulls. Aprèn i millora el teu nivell de xinès amb Enfolang i descobreix tot el que ofereix aquest país únic.

Contacta amb nosaltres