Oci i cursos d'anglès a Sud-àfrica

Destinacions en Sud-àfrica

Estudia anglès a Sud-àfrica

Estudiar en Sud-àfrica

Situat en l'extrem meridional d'Àfrica, Sud-àfrica és un país carregat d'història, naturalesa espectacular, paisatges impressionants, ciutats importants i una gran varietat de tradicions i diverses cultures.

Sud-àfrica és famós per la seva diversitat cultural, religiosa, natural i lingüística. La societat del país està composta d'una fusió de cultures indígenes, europees i índies. Després de la colonització i llarga presència britànica, l'anglès és una de les llengües oficials del país, i sens dubte la més important en els àmbits de comunicació, política, economia, etc. Té l'economia més gran i diversificada d'Àfrica i és un dels membres fundadors de la Unió Africana, l'ONU i el NEPAD, entre uns altres.

Amb Enfolang pots descobrir tot el que ofereix aquest país divers i interessant mentre aprens, millores i practiques l'anglès. Podràs visitar parcs naturals immensos i platges increïbles; descobrir poblats indígenes i grans ciutats; tastar els vins famosos i els plats tradicionals; assistir a partits de rugbi i concerts de música Kwaiti. Prepara't per a una experiència única i inoblidable!

Contacta amb nosaltres