Estudia alemany a Àustria

Destinacions a Àustria

Estudia alemán en Austria

Estudia a Àustria

En l'Europa central es troba Àustria, un dels països més envejats. Hi ha diverses raons per a això: la seva història, el seu art, el seu nivell de benestar… Un país en el qual es pot ser tant un emperador com un bohemi, una nació plena de racons en els quals perdre's. Des de la imperial Viena fins al típic Tirol s'estenen camins plens d'encant que semblen trets de contes de fades.

Actualment Àustria és una de les destinacions preferides per turistes de tot el món. Però no es tracta solament d'un país que ha avançat a causa del seu turisme: també és un país altament industrialitzat i una potència cultural. Músics com ara Mozart o Strauss, pintors com Klimt i Kokoschka, filòsofs com Wittgenstein, i fins i tot enginyers com Porsche van néixer a Àustria. No hi ha dubte que el país té una atmosfera en la qual floreixen tot tipus de disciplines i tots els models de saviesa i art.

És evident que aquest és un marc incomparable en el qual aprendre l'idioma alemany doncs l'alumne es mourà en tot tipus de cercles i viurà tota classe d'experiències que a més li enriquiran com a persona. Ara és el moment de viatjar a Àustria i aprendre amb els nostres programes!

Contacta amb nosaltres